Home | Recensies
 

Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook), en al meerdere keren kregen wij de titel “Beste bedrijf van Apeldoorn”,…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
188 berichten.
Esther schreef op 21 september 2023 om 08:31
Mijn 15 jarige zoon heeft met heel veel plezier en trots zijn brevet gehaald! Bedankt Naomi en Robin, leuke enthousiaste instructeurs!

Een aanrader voor een ieder die wil leren duiken.
Daniel & Nathalie schreef op 19 september 2023 om 19:51
Onze dochter, heeft afgelopen zaterdag haar duik brevet gehaald! Met veel geduld en liefde van haar instructeurs is het haar gelukt! Een meisje met autisme die de kans kreeg om de sprong in het diepe te wagen! Super dankbaar! Bedankt lieve mensen!
Artur schreef op 25 augustus 2023 om 12:23
Ik heb de OWD cursus bij Delta Phi Diving gedaan en ik vond het heel leuk om te doen. Vooral de duiken bij TODI in Belgie.
Jan is een enthousiaste instructeur met veel geduld en hij legt alles duidelijk uit.
Ik ga zeker verder met duiken.
Anne schreef op 24 augustus 2023 om 09:25
13 aug met Jan en 2 andere mensen wezen persluchtduiken bij TODI in België, het was weer hartstikke leuk om te doen. Ook fijn om nog met andere mensen je hobby te kunnen delen, en het ook met zoveel plezier te doen. Kijk weer uit naar de volgende keer om te gaan duiken. Hartstikke bedankt voor een leuke dag en tot snel weer !
Frederique de Moor schreef op 16 augustus 2023 om 20:41
Deze week mijn PADI openwater gehaald bij Delta Phi Diving in Bussloo. Ik heb het met veel plezier gedaan en veel geleerd. De duiken waren erg ontspannen en super leuk.
Bedankt Jan!
Robert-Jan schreef op 16 augustus 2023 om 10:30
Afgelopen weekend voor het eerst in 10 jaar weer een opfrisduikje gemaakt met Jan in het TODI, België. Op een relaxte wijze weer vertrouwd geraakt met het duiken, zodat ik straks met een goed gevoel de zee in durf te stappen. Daarnaast is het TODI zeker een aanrader, ik kan het iedereen aanbevelen!
Hanneke schreef op 10 augustus 2023 om 15:35
Yeah!! Vandaag mijn duik brevet gehaald! Wat jammer dat de lessen nu afgelopen zijn want ik heb een super leuke tijd gehad. De lessen waren erg ontspannen, Jan geeft op een fijne manier de duik lessen, van te voren weet je goed wat je kan verwachten en hij geeft goede tips.
Nu met mijn brevet ben ik verliefd geworden op het duiken en dat smaakt naar meer; ik ga graag mee naar Lanzarote om daar mijn PADI advance te halen. Tot snel weer!!
Bart en Nanda schreef op 29 juli 2023 om 21:17
Op ons jaarlijkse uitje met ons tweeën, even zonder zus en paps, dit keer voor een introductieduik gekozen. Bart nu 14 jaar zou dat wellicht wel kunnen. Nou dat kon hij! met de goede begeleiding van Robin. Rustig alles uitgelegd en naar 10 meter diepte gezakt in de tank. Ik vond het allemaal wat spannender, maar door de fijne begeleiding een mooie ervaring opgedaan. Delta Phi Diving en in het bijzonder Robin (maar ook Jan voor de communicatie) bedankt.
Carine schreef op 29 juli 2023 om 10:10
Een lang gekoesterde wens in vervulling: het PADI Open Water brevet gehaald! Fijne, persoonlijke en professionele begeleiding van Jan. Naast leerzaam ook heel gezellig en ontspannen. Duikvakantie en verdere opleiding bij Delta Phi Diving zien er ook goed uit, mogelijkheden genoeg en fijn hoe de nadruk ligt op genieten ipv presteren. Bedankt zover en we zien elkaar vast weer terug!
Janosh Eijmaal schreef op 28 juli 2023 om 10:19
Afgelopen woensdag (26 juli) de Padi behaald bij Jan.
Top opleiding, een ervaren duiker met veel kennis die andere leert duiken met rust.
Zeker een dikke aanrader als je zelf ook je padi wilt halen.
Jan heel erg bedankt en ik zie je bij de volgende.
Weijia schreef op 20 juli 2023 om 12:11
Had my Discover Scuba Diving with Jan, amazing experience! He is very patient and good at instructing, and I learned a lot in the session. Now it makes me interested to continue the journey of scuba diving.
Aalco & Miranda schreef op 20 juli 2023 om 09:28
Afgelopen maandag, 17 juli 2023, hebben wij ons PADI Open Water gehaald. Zelf ben ik claustrofobisch, maar met de rust en het geduld van Jan is het gelukt om onder water de rust te vinden, het vertrouwen te krijgen en te genieten. Bedankt Jan voor de fijne uitleg, goede en duidelijke instructies!
Ebel schreef op 3 juli 2023 om 11:01
Afgelopen zaterdag, 1 juli 2023, heb ik mijn Rescue Dive examen afgelegd en gehaald. Samen met Peter, mede cursist, zijn we flink getest op onze kennis en handelingen hoe om te gaan met ongevallen in het water. Na wat inleidende scenarios in de ochtend volgde de test in de middag. Jan had heel wat vrienden/familie opgetrommeld om als figuranten op te treden. Ik kan je zeggen het examen wordt dan zeer realistisch met lastige, panikerige, bemoeizuchtige omstanders en een journaliste. Het is een zeer leerzame dag met voldoende leerpunten. Jan wordt geassisteerd door de Padi instructeurs Naomie en Robin. Zijn kijk en nauwlettend toe in het water hoe een en ander verloopt. Speciaal dank aan ons ‘slachtoffer’ Eleonora, zij vervulde haar rol met verve. Dank Jan, Eleonora, Naomi en Robin. Tot de volgende keer.
Peter schreef op 1 juli 2023 om 19:53
Jan en je hele team,bedankt voor deze leuke leerzame dag! Weer een brevet erbij🎊🎉 (rescue)
Daan & Richard schreef op 20 juni 2023 om 09:32
Samen met mijn zoon een duik-cursus gehaald; hij Junior Open Water, ik Re-Activate. Instructeur was Jan Sturre. Jan geeft duidelijke instructies, is geduldig en geeft een duidelijke (de)briefing voor en na de duiken. Verder is Jan met zijn agenda erg flexibel; dus duiken wanneer het ons uitkwam. Een échte aanrader!! Volgende trainingen worden, wat ons betreft, weer door Jan verzorgd!
Dirk-Jan van de Poppe schreef op 14 juni 2023 om 22:02
Hulde voor dit geweldige en flexibele team. Ben zelf leraar en zelfs in de drukke examenperiode bij mij op school kon ik in Enschede en Busloo mijn Padi open water brevet halen. De e-learning is prima te doen, zowel met filmpjes als met tekst wordt de theorie top uitgelegd. Jan en Robin legde de praktijk rustig en goed uit. Het zijn toppers qua instructeurs. Delta Phi Diving is zeker een aanrader!
Emin schreef op 13 juni 2023 om 20:26
Over een maandje ga ik op vakantie en dan wil je natuurlijk lekker diep duiken. Dus heb ik Jan gebeld of ik mijn brevet voor mijn vakantie kan halen. Het is zeker gelukt dankzij Jan. Heel gezellige persoon, duidelijk met uitleg en leuke cursus. Super toffe duikschool. Een aanrader.
Renée Bron & Reinoud Bron schreef op 11 juni 2023 om 09:06
Na een aantal mega gezellige weken met onze instructrices Naomi zijn wij geslaagd voor onze open water, yeay! En wat zijn we dankbaar voor haar begeleiding en de gezelligheid. Op naar de volgende uitbreidingsbrevetten samen met Naomi! 🤩 #TopDuikschool
Rose-Lotte schreef op 9 juni 2023 om 21:40
Na het introductie progamma bij Jan mijn brevet in gehaald bij Jan. Wat een fijne ervaring. Met heel veel rust, toewijding en passie voor de (beginnende) duiker geeft Jan les. Jan is flexibel en kijkt echt naar de persoon. Ook een duik gedaan met instructeur Robin ook een goede ervaring. Nu ik mijn eerste echte duiken heb gemaakt als gebrevetteerde duiker ben ik extra blij met de training van Jan.
Ik raad Delta Phi diving zeker aan!
Debby Weber schreef op 23 mei 2023 om 08:34
Ik heb een super duik-vakantie gehad. Zowel voor de ervaren duiker als beginnende duiker, zoals ik die 2 brevetten heeft gehaald.
Begeleiding is top! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Richard schreef op 19 mei 2023 om 17:14
Net terug van 10 dagen vakantie met deltaphidiving. Wil je vakantie combineren met duiken en daarbij van de goede dingen van het leven genieten, dan is dit je kans. Ga het doen! Jan en Eleonora dank voor de geweldige 10 dagen.
Tom en Maaike schreef op 5 mei 2023 om 09:10
Na een hoop zoeken naar een geschikte plek om een discover scuba diving programma te volgen zijn we uit eindelijk terecht gekomen bij Jan Sturre, wat een geweldige ervaring was dit!
Jan heeft mij en mijn vriendin alle basics uitgebreid en duidelijk uitgelegd en na eenmaal onder water te zijn geweest waren we beide verkocht!
Wij komen zeker nog eens terug
Jeroen en Lex schreef op 1 mei 2023 om 15:08
Vorige week met mijn zoon een introductieduik gedaan in Enschede. Een mooie belevenis! Jan heeft ons eerst de theorie uitgelegd en daarna in het water begeleid. Door zijn rustige, stapsgewijze aanpak is het gelukt om ook de diepte in te gaan. De sfeer was ongedwongen en tegelijk heel professioneel. Dat gaf ons vertrouwen en daardoor werd het een bijzondere ervaring
Erik schreef op 15 april 2023 om 16:01
Een hele mooie ervaring. Proefduik in Enschede in een 10 meter diep bassin.

Jan is echt een top instructeur, neemt alle tijd om alles uit te leggen en begeleid je stap voor stap door het proces. Absoluut een aanrader als je op een relaxte en ontspannen manier kennis wilt maken met het duiken.
Jelle en Niek schreef op 29 maart 2023 om 11:52
Een hele leuke ervaring, veel nieuwe dingen geleerd over duiken en het daarna een keer mogen ervaren op een prachtige plek in Enschede. Jan is een fantastische begeleider en is zeer behulpzaam zowel boven als onderwater. Een hele leuke ervaring voor herhaling vatbaar.
Rose-Lotte schreef op 23 februari 2023 om 23:04
Onlangs het introductieprogramma ‘Discover Scuba Diving’ gedaan. Na eerst in alle rust theorie op naar Enschede. Ik was best gespannen om het water in te gaan. Jan heeft veel geduld en rust. Hij heeft mij op een zeer fijne manier geholpen en ondersteund om mn rust te vinden. En samen is het gelukt om naar 10m diep te gaan! Ik raad dit progamma en deze duikschool zeker aan. Rustig, vriendelijk, duidelijk en met passie!!
Naomi en Michiel schreef op 20 februari 2023 om 20:53
Wij hebben bij delta phi diving de padi discover scuba diving cursus gevolgt. Dit was een enorm leerzame en leuke ervaring. Onder begeleiding van duikinstructeur Jan die ons fantastisch heeft begeleid. We hebben de les gevolgt in Dive World in Enschede in een bijzonder mooie setting.

Een echte aanrader!
Frank schreef op 12 februari 2023 om 18:41
Ik heb via Delta Phi Diving de ‘Open Water Diver Referral’ cursus gevolgd.
Vanaf het begin erg leuk contact en goede begeleiding van mijn instructeur Jan. De beschut waterduiken vonden plaats in Dive World in Enschede, voor mij een stuk realistischer dan in een zwembad en daardoor zeker nuttig. De instructie was erg relaxed, met een vleugje humor en vooral heel duidelijk. Jan geeft je alle tijd en vertrouwen waar nodig. Ik beveel deze duikschool dan ook zeker aan en in de toekomst voor vervolg cursussen weet ik waar ik moet zijn.
Ilse van Beelen en Tessa van Beelen schreef op 11 februari 2023 om 18:47
Wauw wat een fantastische eerste duikervaring hebben wij (zussen) gehad. Onder deskundige en persoonlijke begeleiding door Jan en Frans hebben wij het PADI Discover Scuba Diving introductieprogramma gevolgd. De theorie en instructie werden op een heldere en kundige manier gedaan. Het duiken zelf was een leuke en onvergetelijke ervaring.

Wat ons betreft zeker een aanrader!
Reinoud en Renée Bron schreef op 27 januari 2023 om 08:09
Wij (vader en dochter) hebben bij Delta Phi Diving een proefduik mogen proberen. Wat een prettige ervaring! Er wordt de tijd genomen om je de basis stappen uit te leggen en je een rustig gevoel te geven voor je onder water gaat. Eenmaal onderwater blijven ze controleren of alles goed gaat voor je zelf naar de andere kant mag zwemmen. Algehele een prettige eerste duik en we kunnen niet wachten om verder te gaan met het behalen van het Brevet. Zeker aan te raden om dit bij Delta Phi Diving te doen.
Hans en Yulia schreef op 18 januari 2023 om 20:43
In eerste instantie een beetje sceptisch om te gaan proefduiken in een zwembad op de zondagmorgen maar enthousiast thuis teruggekomen. Jan en zijn zoon stellen je op je gemak en leggen alles rustig uit. Ze begeleiden je op een manier dat het een leuke ervaring is. We overwegen om verder te gaan met duiklessen. Hans en Yulia
Maxime schreef op 16 januari 2023 om 21:44
Afgelopen zondag een proefles duiken gehad bij Jan en zijn zoon. Na mijn minder fijne ervaring hiervoor, was deze proefduik ontzettend fijn. De mannen bleven ontzettend kalm, waardoor ik dat ook werd.
Een prettige ervaring opgedaan hierdoor!
Alexandra schreef op 16 januari 2023 om 15:46
Met Naomi een duik gemaakt bij TODI, een duikcentrum in Belgie met duizenden vissen en diverse 'obstakels' in het bad. Hele leuke plek om een weer opfrisduik te doen met een hele fijne instructeur: deskundig, stelt je goed op je gemak én heel gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Patrick Meskers schreef op 4 januari 2023 om 21:45
30 dec hebben we, Wessel, Geeske en ik samen met Jan en Sven een introductieduik gemaakt in Dive World. Na een theorieles (natuurkunde) en duik uitleg van Jan mochten we het ruime water in.

Jan en Sven namen de tijd en zo werd onze spanning weggenomen.
Door de persoonlijke aandacht en oefeningen in het water werden wij duikvrij gemaakt en gingen we zelfs naar 10 meter diepte.

Voor ons een geweldige ervaring!!
Zeker een aanrader.
Noémie schreef op 10 december 2022 om 17:37
I chose Delta Phi Diving because of their high flexibility: to be able to take the course in a short amount of time despite my busy agenda, and to be able to follow the course in English.
They did wonders!
Diving with Jan was amazing, he is professional and funny and manages to teach you a lot without drowning you in information. I was a bit anxious during my first dive, but he stays close and lets you know you're not alone, which makes you relax and able to enjoy your new underwater experience. I also really appreciated that he listened to me about the parts that scared me (eg. Losing my contact lenses when removing the mask underwater) and was even more careful about it.
He is also full of tips and underwater magic tricks 🙂
I'm sad it is already over; I will definitely come back for more courses!
Sander schreef op 15 november 2022 om 08:43
Ik heb een aantal weken geleden voor het eerst gedoken. Ik vond het fantastisch. De theorie in het begin was behapbaar en duidelijk uitgelegd. Het duiken zelf was heel leuk en het voelde allemaal goed geregeld! Ik kan het zeker aanraden!
Artur schreef op 11 november 2022 om 14:44
Ik heb 4 November met Jan in Dive World gedoken. Het was een hele leuke ervaring. Jan legt alles goed uit en neemt alle tijd voor een goede instructie.
Ik ga zeker nog meer duiken!
Stijn Bras schreef op 7 november 2022 om 08:24
Wat een fantastische ervaring. Met Jan naar Diveworld geweest.

Jan gaf op een goede en rustige manier uitleg zodat je met een goed gevoel het water in kon.
Luca schreef op 21 oktober 2022 om 09:19
Een ongelofelijke ervaring. Met Jan naar Diveworld geaan. Jan kan heel goed uitleggen en is een fantastische instructeur.
Jolanda schreef op 17 oktober 2022 om 18:23
Wat een geweldige ervaring, kan het iedereen aanraden. Met een leuke groep op Lanzarote geweest en twee geweldige instructeurs (Robin en Naomi) die met veel geduld en enthousiasme mij veel hebben geleerd.
Voor herhaling vatbaar!
Frans schreef op 16 oktober 2022 om 21:08
Na in april op Lanzarote mijn open water te hebben gehaald, nu wederom met Jan richting Lanzarote om mijn advanced te halen. Vanwege het slechte weer was er wat aanpassing nodig in de planning, maar uiteindelijk zijn alle onderdelen netjes behandeld. Wederom een duidelijke uitleg gekregen over alle onderdelen van zowel Jan, Robin als Naomi. Naast het duiken was er de gebruikelijke gezelligheid die het allemaal net wat losser maakt dan de standaard duikopleidingen die overal worden aangeboden.
Ebel schreef op 14 oktober 2022 om 08:58
Eind september is het zover we gaan op vakantie naar Lanzarote. Afgelopen winter zijn wij druk geweest met een verbouwing en dan is nu tijd om te ontspannen. Ik verheug me erop om het onderwater leven van dichtbij te bekijken. En dat is absoluut het geval geweest, inktvissen, roggen, trompetvissen, zeesterren, zeepaardjes, etc. In het prachtige blauwe water is veel te ontdekken. We zijn met een leuke groep, een deel gaat voor het eerst duiken, anderen gaan voor de AOWD en een paar duiken zelfstandig. Of je nu wel aan een cursus deelneemt of niet je leert steeds weer bij. Voor mij was een bootduik nieuw en ik vond het prachtig. De ene keer gidste Jan een andere keer de andere twee instructeurs. Op woensdag zijn we naar Puerto del Carmen gereden voor een diepe duik en een wrakduik. Ook hier was het genieten. Jan reserveerde avonds het diner, het Italiaanse restaurant was favoriet. En dat klopte ook, lekker eten met zicht op de oceaan. Als niet duiker heeft mijn vrouw een heerlijke ontspannen week gehad. Bij de duiklocaties hoorde zij er gewoon bij en het waren gezellige avonden met heerlijk eten en leuke gesprekken.

Een prima geregelde reis door Jan en een gezellige groep duikers, wat dat is iedereen na afloop van de cursus. Dank Jan en Eleonora en rest voor deze mooie week.

Groet,
Ebel en Astrid
Aalco & Miranda schreef op 9 oktober 2022 om 13:24
We zijn gisteren met Jan naar Go Planet geweest voor onze eerste proefduik. In het verleden al eens een poging gewaagd bij een andere duikschool in Bussloo, maar dat verliep niet helemaal fijn. Een paar jaar later wilden we het toch nog eens proberen, maar nu in een zwembad en bij Delta Phi Diving. Dat ging door de goede uitleg vooraf en rust van Jan heel veel beter! Hij nam alle tijd en lette goed op ons. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en gaan dan ook in maart starten met het behalen van onze PADI. Spannend, maar onder begeleiding van deze ervaren trainer moet dat goedkomen!
Mark en Manon schreef op 8 oktober 2022 om 14:48
Ondanks hun volle planning is het Jan toch gelukt om ons nog in te plannen. Mede door zijn duidelijke uitleg en goede begeleiding hebben we snel ons open water diver brevet gehaald! Je ziet bij Jan dat het plezier in het duiken er van af straalt. Dat maakt dat hij het ook leuk en spontaan naar ons overbrengt. Het is een leerzame en professionele cursus die we zeker iedereen aanraden! Bedankt Delta Phi Diving voor deze onvergetelijke ervaring. #duikenisleuk
Jet schreef op 23 september 2022 om 21:14
Ik had problemen met klaren. Fijne les van Jan gehad. Eerst goede theorie en daarna uitvoeren in de praktijk. Alle problemen waren verholpen. De les verliep soepel en het was een topervaring. Fijn die 1 op 1 begeleiding.
Kiona schreef op 21 september 2022 om 16:38
Vorige week heb ik mijn Padi Open Water Diver brevet gehaald onder begeleiding van Jan. Na aangegeven te hebben dat ik over een paar weken naar de Seychellen ging en eigenlijk heel graag voor die tijd mijn duikbrevet wilde halen heeft Jan alles uit de kast gehaald om dit in 3 weken mogelijk te maken. Fantastisch dat deze flexibiliteit mogelijk was!

Verder heb ik alles als ontzettend fijn ervaren dankzij de begeleiding van Jan. Je merkt dat Jan echt weet waar hij het over heeft door al zijn ervaring. Hij is rustig en neemt de tijd voor je ( ook als het allemaal even niet lukt 😁).

Delta Phi Diving zou ik zeker aanbevelen mocht je je druikbrevet willen halen 🤘🏽
Peter en Petra schreef op 19 september 2022 om 08:38
We hebben samen de discover scuba gedaan onder de gezellige en deskundige leiding van Jan.

Jan bereidt alles echt tot in de puntjes voor en stelt je gelijk gerust met zijn aanwezigheid en ervaring.

We kregen hele uitgebreide uitleg over wat ons te wachten stond en hebben al veel kunnen leren in een paar uur over fysiologie tijdens het duiken, het materiaal en communicatie onder water.

Daarna een superleuke eerste duik gemaakt en verschillende oefeningen gedaan. Dat haalde gelijk het onwennige er vanaf en daardoor konden we al snel helemaal naar de bodem van de duiktank. Geweldige ervaring en in alle rust. Op naar het Open Water brevet!

En dan zeker bij Delta Phi
Glen schreef op 18 september 2022 om 20:23
Na een aantal jaren niet meer te hebben gedoken besloot ik mijn opleiding Openwater te doen. Onder begeleiding van Naomi en Jan een superleuke opleiding gehad die ik iedereen kan aanraden. Op een ontspannen manier geven ze je een goeie opleiding om als verantwoordelijke duiker aan de slag te kunnen. Erg leuk vond ik dat toen ik vertelde over mijn ijs- en grotduik ambities Naomi hier direct informatie over ging opgraven over de mogelijkheden. Volgend seizoen ga ik hier zeker mijn Advanced opleiding doen. En daarna de Rescue.
René schreef op 17 september 2022 om 18:57
Beste Jan,

Dank voor de zeer professionele, rustige manier waarop jullie mij de grondbeginselen van het duiken hebben onderwezen.

Het voldeed compleet aan mijn verwachtingen.

Voor mij was dit een compleet nieuwe wereld.

Gisteren heb ik de cursus afgesloten en kan nu dankzij jullie op avontuur gaan met mijn kinderen.

veel succes en plezier met
Mark schreef op 6 september 2022 om 11:31
Ik heb mijn open water brevet behaald bij Delta Phi Diving in Apeldoorn! De instructeurs zijn erg professioneel en leggen de oefeningen duidelijk uit. Zij enthousiasmeren je nog meer voor het duiken. De planning was super, jouw agenda is de agenda van de instructeurs.
Tijdens de lessen was er voldoende tijd om alle vaardigheden te leren maar ook vooral genoeg tijd om te genieten van het duiken. Ik heb ervan genoten en kan het iedereen aanraden!