Home | Recensies
 

Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook),…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
205 berichten.
Fam S te Z schreef op 14 juli 2024 om 21:24
Wij hebben dit voorjaar met ons gezin (vader, moeder, zoon (14 jr) en dochter (11 jr)) de PADI open water cursus gevolgd. Jan, Robin en Naomi hebben ons hierin uitstekend begeleid. We hebben alle vier de duiken steeds 2 instructeurs op 4 cursisten gehad, op het uitstapje naar TODI na, prive les gekregen en zelfs over een extra inhaalles vanwege een verkoudheid van onze dochter werd niet moeilijk gedaan. Ze maken echt waar wat op de website beloofd wordt: veiligheid voor alles, maar ook familiaal met als doel het leren duiken zo laagdrempelig mogelijk te maken. Van harte aanbevolen
Leanne van der Burgt schreef op 30 juni 2024 om 20:08
Vandaag mijn (junior) Open Water duikbrevet gehaald bij Delta Phi Diving. Heb met veel plezier de cursus gedaan met Jan, Naomi en Robin. Erg bedankt voor de leuke lessen en dat ik bij jullie mijn brevet heb kunnen halen. Ik heb zin in veel mooie duiken!
Nico de Vries schreef op 23 juni 2024 om 17:09
Afgelopen 18 juni de laatste duiken, om mijn cursus af te ronden, in het frisse water van Bussloo gedaan. Door o.a. de manier van lesgeven van Jan werd het duiken ‘simpel’. De uitleg, rustige en plezierige manier van lesgeven maakt dat je goed leert duiken, wat uiteindelijk de bedoeling is. Maw op didactisch verantwoorde en goede manier alle onderdelen goed doorlopen. Ik kijk er met veel plezier op terug! Dank Jan!

Gr. Nico
Pieter schreef op 19 juni 2024 om 14:35
Ik heb bij Delta Phi Diving mijn open water duikbrevet mogen halen. Dankzij Jan en zijn team is dit in korte tijd gelukt aangezien ik snel naar Bonaire op vakantie zou gaan. Zij hebben er alles aan gedaan om dit te bewerkstelligen. Super fijn! De lessen zijn heel erg leuk, er wordt duidelijk uitgelegd en de groepen zijn niet groot. Dat maakt dat het iedere keer weer een feestje is om met Jan en zijn team te duiken! Ik zou iedereen aanraden om uberhaupt een duikbrevet te halen, en dan zeker bij Delta Phi Diving! Bedankt voor alles en hopelijk weer tot snel!
Thomas schreef op 17 juni 2024 om 16:44
Op 3-2-2024 had ik mijn eerste duik. Op 14-6- 2024 had ik mijn laatste. Door de geweldige instructeurs Jan en Naomi heb ik mijn open water gehaald. Ze nemen de tijd voor je en ze doen het op jou tempo. Ze zijn erg enthousiast om nieuwe mensen deze (onderwater) wereld te laten beleven en te helpen voor je brevet.

Bedankt voor de leuke ervaringen en misschien op naar het volgende🧭🤿
Tjitske schreef op 12 juni 2024 om 16:26
Samen met onze drie kinderen hebben wij een proefduik gedaan in Apeldoorn. Wat een superleuke ervaring! FIjne begeleiding van de instructeurs die met hun rust en duidelijke uitleg ons perfect hebben begeleid. Mooi om zo een opstapje te hebben naar een grotere duikcursus - de koudwatervrees is wel weg! 😉 Enorm bedankt voor deze laagdrempelige, fijne ervaring!
Lennox schreef op 4 juni 2024 om 19:44
Dit was de leukste ervaring ever!! Ik ga zeker meer lessen volgen en proberen mijn duik brevet te halen ook al heeft het wat kosten het is het waard!! Tot de volgende keer
Martijn Van Eck schreef op 27 mei 2024 om 14:56
Discover scuba diving:

Na heldere uitleg theorie van Instructeur Naomi al gauw het water in. Het praktijkgedeelte startte met wat oefeningen op 1m plateau. Voelde erg relaxed en werd de tijd voor genomen. Ik moest best een drempel over om daarna gelijk naar 5 meter te gaan. Naomi begeleidde mij stapje voor stapje en uiteindelijk toch de bodem kunnen ervaren op bijna 10 meter. Dat voelde erg vertrouwd. De tijd vloog voorbij! Erg leuke ervaring dat smaakt naar meer!
Alicia en Roy schreef op 24 mei 2024 om 14:24
Na een paar introductieduiken op vakantie terecht gekomen bij Jan voor onze Open Water.

Op diverse plekken geweest en daardoor ook diverse duikcondities mogen ervaren.
Er was ruimte voor een momentje vrij duiken en voor foutjes waardoor wij op een prettige laagdrempelige manier konden leren. Jan heeft veel enthousiasme voor de sport en heeft mooie ervaringen die hij gaande weg met ons deelde.
Dit alles maakte dat wij gedurende ons Open Water nog enthousiaster werden over de sport.

Stiekem hopen wij volgend jaar op een Lanzarote trip buiten de vakantieperiodes, zodat wij aan kunnen haken voor onze PADI Advanced.

Dank voor de begeleiding, je geduld en je enthousiasme Jan. We blijven de updates volgen, dus hopelijk tot snel
Hilco schreef op 22 mei 2024 om 15:19
De Open water cursus gevolgd bij Jan. Super fijne instructeur die de tijd neemt om alles goed en rustig met je door te nemen. Jan past zich aan aan het tempo dat nodig is. Daarnaast is Jan erg flexibel en denkt hij mee om voor een bepaalde datum je brevet te halen. Jan geeft les met enthousiasme en helpt je door de oefeningen heen. De duiken in Enschede waren mooi en fijn, daarna zelfs een mooie duik in TODI België gemaakt. Tegen een kleine extra vergoeding was dit een mooie toevoeging in de opleiding. Jan, super bedankt!
Ad van der Hoek schreef op 14 maart 2024 om 22:30
In Nederland mijn theorie gedaan en de beschutwaterduiken in Enschede, onder leiding van Robin en Jan.
Supergoed. Jan en Robin gaven prima les. Een aanrader voor wie wil leren duiken.
Daarna heb ik samen met mijn buddy Mike Peters de openwaterduiken gedaan tijdens onze vakantie op Bonaire.
Nadat we ons brevet hadden gehaald hebben Mike en ik samen nog 6 duiken open water gedaan.
De advanced opleiding en meerdere specialisaties gaan we ook zeker volgen bij Jan en Robin. We hebben er echt heel veel geleerd en daardoor zijn we vertrouwd en met veel plezier aan het duiken.
Thomas schreef op 3 februari 2024 om 15:27
Vanmorgen heb ik voor het eerst gedoken in Enschede met instructeur Jan. Hij nam de tijd om rustig de vaardigheden uit te leggen en voor te doen. Op het land deed hij eerst uitleg met woorden en gebaren waardoor je wist wat de gebaren in het water betekenende. Hij weet waar hij over praat en houd je goed in het gaten. Als je mazzel hebt krijg je nog een onderwater goocheltrucje te zien.

Echt geweldig!!!
Arijan schreef op 3 januari 2024 om 15:50
Vandaag voor eerste keer gedoken in TODI. Echt fantastische ervaring. Hele goede professionele begeleiding, alles was uitermate goed geregeld !
Voor herhaling vatbaar!
Yvana schreef op 10 december 2023 om 21:13
Vandaag heb ik voor het eerst gedoken, een super leuke ervaring en ook een leuke dag gehad!
Zeker aan te raden en zeker voor herhaling vatbaar!
Martijn schreef op 12 oktober 2023 om 16:58
Afgelopen zondag met m'n jongste dochter (11) een proefduik gemaakt. Fijn contact met Sven en Jan. Mooie ervaring voor m'n dochter. Die was helemaal blij. Dank heren!
sandra reupkes schreef op 9 oktober 2023 om 13:57
Gisteren heeft mijn zoon een proefduik gemaakt, vond het erg leuk! gaat volgend jaar starten met zijn Open Water diver referral. Dank voor gratis proefduik!! een aanrader als je nog twijfeld of je wilt gaan duiken..
Robert en Lien schreef op 6 oktober 2023 om 10:38
Onze eerste duiken gemaakt in Enschede onder begeleiding van Jan. Hele duidelijke en rustige uitleg. Een prachtige start om het duikbrevet te gaan halen. Nu op naar het open water.
Esther schreef op 21 september 2023 om 08:31
Mijn 15 jarige zoon heeft met heel veel plezier en trots zijn brevet gehaald! Bedankt Naomi en Robin, leuke enthousiaste instructeurs!

Een aanrader voor een ieder die wil leren duiken.
Daniel & Nathalie schreef op 19 september 2023 om 19:51
Onze dochter, heeft afgelopen zaterdag haar duik brevet gehaald! Met veel geduld en liefde van haar instructeurs is het haar gelukt! Een meisje met autisme die de kans kreeg om de sprong in het diepe te wagen! Super dankbaar! Bedankt lieve mensen!
Artur schreef op 25 augustus 2023 om 12:23
Ik heb de OWD cursus bij Delta Phi Diving gedaan en ik vond het heel leuk om te doen. Vooral de duiken bij TODI in Belgie.
Jan is een enthousiaste instructeur met veel geduld en hij legt alles duidelijk uit.
Ik ga zeker verder met duiken.
Anne schreef op 24 augustus 2023 om 09:25
13 aug met Jan en 2 andere mensen wezen persluchtduiken bij TODI in België, het was weer hartstikke leuk om te doen. Ook fijn om nog met andere mensen je hobby te kunnen delen, en het ook met zoveel plezier te doen. Kijk weer uit naar de volgende keer om te gaan duiken. Hartstikke bedankt voor een leuke dag en tot snel weer !
Frederique de Moor schreef op 16 augustus 2023 om 20:41
Deze week mijn PADI openwater gehaald bij Delta Phi Diving in Bussloo. Ik heb het met veel plezier gedaan en veel geleerd. De duiken waren erg ontspannen en super leuk.
Bedankt Jan!
Robert-Jan schreef op 16 augustus 2023 om 10:30
Afgelopen weekend voor het eerst in 10 jaar weer een opfrisduikje gemaakt met Jan in het TODI, België. Op een relaxte wijze weer vertrouwd geraakt met het duiken, zodat ik straks met een goed gevoel de zee in durf te stappen. Daarnaast is het TODI zeker een aanrader, ik kan het iedereen aanbevelen!
Hanneke schreef op 10 augustus 2023 om 15:35
Yeah!! Vandaag mijn duik brevet gehaald! Wat jammer dat de lessen nu afgelopen zijn want ik heb een super leuke tijd gehad. De lessen waren erg ontspannen, Jan geeft op een fijne manier de duik lessen, van te voren weet je goed wat je kan verwachten en hij geeft goede tips.
Nu met mijn brevet ben ik verliefd geworden op het duiken en dat smaakt naar meer; ik ga graag mee naar Lanzarote om daar mijn PADI advance te halen. Tot snel weer!!
Bart en Nanda schreef op 29 juli 2023 om 21:17
Op ons jaarlijkse uitje met ons tweeën, even zonder zus en paps, dit keer voor een introductieduik gekozen. Bart nu 14 jaar zou dat wellicht wel kunnen. Nou dat kon hij! met de goede begeleiding van Robin. Rustig alles uitgelegd en naar 10 meter diepte gezakt in de tank. Ik vond het allemaal wat spannender, maar door de fijne begeleiding een mooie ervaring opgedaan. Delta Phi Diving en in het bijzonder Robin (maar ook Jan voor de communicatie) bedankt.
Carine schreef op 29 juli 2023 om 10:10
Een lang gekoesterde wens in vervulling: het PADI Open Water brevet gehaald! Fijne, persoonlijke en professionele begeleiding van Jan. Naast leerzaam ook heel gezellig en ontspannen. Duikvakantie en verdere opleiding bij Delta Phi Diving zien er ook goed uit, mogelijkheden genoeg en fijn hoe de nadruk ligt op genieten ipv presteren. Bedankt zover en we zien elkaar vast weer terug!
Janosh Eijmaal schreef op 28 juli 2023 om 10:19
Afgelopen woensdag (26 juli) de Padi behaald bij Jan.
Top opleiding, een ervaren duiker met veel kennis die andere leert duiken met rust.
Zeker een dikke aanrader als je zelf ook je padi wilt halen.
Jan heel erg bedankt en ik zie je bij de volgende.
Weijia schreef op 20 juli 2023 om 12:11
Had my Discover Scuba Diving with Jan, amazing experience! He is very patient and good at instructing, and I learned a lot in the session. Now it makes me interested to continue the journey of scuba diving.
Aalco & Miranda schreef op 20 juli 2023 om 09:28
Afgelopen maandag, 17 juli 2023, hebben wij ons PADI Open Water gehaald. Zelf ben ik claustrofobisch, maar met de rust en het geduld van Jan is het gelukt om onder water de rust te vinden, het vertrouwen te krijgen en te genieten. Bedankt Jan voor de fijne uitleg, goede en duidelijke instructies!
Ebel schreef op 3 juli 2023 om 11:01
Afgelopen zaterdag, 1 juli 2023, heb ik mijn Rescue Dive examen afgelegd en gehaald. Samen met Peter, mede cursist, zijn we flink getest op onze kennis en handelingen hoe om te gaan met ongevallen in het water. Na wat inleidende scenarios in de ochtend volgde de test in de middag. Jan had heel wat vrienden/familie opgetrommeld om als figuranten op te treden. Ik kan je zeggen het examen wordt dan zeer realistisch met lastige, panikerige, bemoeizuchtige omstanders en een journaliste. Het is een zeer leerzame dag met voldoende leerpunten. Jan wordt geassisteerd door de Padi instructeurs Naomie en Robin. Zijn kijk en nauwlettend toe in het water hoe een en ander verloopt. Speciaal dank aan ons ‘slachtoffer’ Eleonora, zij vervulde haar rol met verve. Dank Jan, Eleonora, Naomi en Robin. Tot de volgende keer.
Peter schreef op 1 juli 2023 om 19:53
Jan en je hele team,bedankt voor deze leuke leerzame dag! Weer een brevet erbij?? (rescue)
Daan & Richard schreef op 20 juni 2023 om 09:32
Samen met mijn zoon een duik-cursus gehaald; hij Junior Open Water, ik Re-Activate. Instructeur was Jan Sturre. Jan geeft duidelijke instructies, is geduldig en geeft een duidelijke (de)briefing voor en na de duiken. Verder is Jan met zijn agenda erg flexibel; dus duiken wanneer het ons uitkwam. Een échte aanrader!! Volgende trainingen worden, wat ons betreft, weer door Jan verzorgd!
Dirk-Jan van de Poppe schreef op 14 juni 2023 om 22:02
Hulde voor dit geweldige en flexibele team. Ben zelf leraar en zelfs in de drukke examenperiode bij mij op school kon ik in Enschede en Busloo mijn Padi open water brevet halen. De e-learning is prima te doen, zowel met filmpjes als met tekst wordt de theorie top uitgelegd. Jan en Robin legde de praktijk rustig en goed uit. Het zijn toppers qua instructeurs. Delta Phi Diving is zeker een aanrader!
Emin schreef op 13 juni 2023 om 20:26
Over een maandje ga ik op vakantie en dan wil je natuurlijk lekker diep duiken. Dus heb ik Jan gebeld of ik mijn brevet voor mijn vakantie kan halen. Het is zeker gelukt dankzij Jan. Heel gezellige persoon, duidelijk met uitleg en leuke cursus. Super toffe duikschool. Een aanrader.
Renée Bron & Reinoud Bron schreef op 11 juni 2023 om 09:06
Na een aantal mega gezellige weken met onze instructrices Naomi zijn wij geslaagd voor onze open water, yeay! En wat zijn we dankbaar voor haar begeleiding en de gezelligheid. Op naar de volgende uitbreidingsbrevetten samen met Naomi! ? #TopDuikschool
Rose-Lotte schreef op 9 juni 2023 om 21:40
Na het introductie progamma bij Jan mijn brevet in gehaald bij Jan. Wat een fijne ervaring. Met heel veel rust, toewijding en passie voor de (beginnende) duiker geeft Jan les. Jan is flexibel en kijkt echt naar de persoon. Ook een duik gedaan met instructeur Robin ook een goede ervaring. Nu ik mijn eerste echte duiken heb gemaakt als gebrevetteerde duiker ben ik extra blij met de training van Jan.
Ik raad Delta Phi diving zeker aan!
Debby Weber schreef op 23 mei 2023 om 08:34
Ik heb een super duik-vakantie gehad. Zowel voor de ervaren duiker als beginnende duiker, zoals ik die 2 brevetten heeft gehaald.
Begeleiding is top! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Richard schreef op 19 mei 2023 om 17:14
Net terug van 10 dagen vakantie met deltaphidiving. Wil je vakantie combineren met duiken en daarbij van de goede dingen van het leven genieten, dan is dit je kans. Ga het doen! Jan en Eleonora dank voor de geweldige 10 dagen.
Tom en Maaike schreef op 5 mei 2023 om 09:10
Na een hoop zoeken naar een geschikte plek om een discover scuba diving programma te volgen zijn we uit eindelijk terecht gekomen bij Jan Sturre, wat een geweldige ervaring was dit!
Jan heeft mij en mijn vriendin alle basics uitgebreid en duidelijk uitgelegd en na eenmaal onder water te zijn geweest waren we beide verkocht!
Wij komen zeker nog eens terug
Jeroen en Lex schreef op 1 mei 2023 om 15:08
Vorige week met mijn zoon een introductieduik gedaan in Enschede. Een mooie belevenis! Jan heeft ons eerst de theorie uitgelegd en daarna in het water begeleid. Door zijn rustige, stapsgewijze aanpak is het gelukt om ook de diepte in te gaan. De sfeer was ongedwongen en tegelijk heel professioneel. Dat gaf ons vertrouwen en daardoor werd het een bijzondere ervaring
Erik schreef op 15 april 2023 om 16:01
Een hele mooie ervaring. Proefduik in Enschede in een 10 meter diep bassin.

Jan is echt een top instructeur, neemt alle tijd om alles uit te leggen en begeleid je stap voor stap door het proces. Absoluut een aanrader als je op een relaxte en ontspannen manier kennis wilt maken met het duiken.
Jelle en Niek schreef op 29 maart 2023 om 11:52
Een hele leuke ervaring, veel nieuwe dingen geleerd over duiken en het daarna een keer mogen ervaren op een prachtige plek in Enschede. Jan is een fantastische begeleider en is zeer behulpzaam zowel boven als onderwater. Een hele leuke ervaring voor herhaling vatbaar.
Rose-Lotte schreef op 23 februari 2023 om 23:04
Onlangs het introductieprogramma ‘Discover Scuba Diving’ gedaan. Na eerst in alle rust theorie op naar Enschede. Ik was best gespannen om het water in te gaan. Jan heeft veel geduld en rust. Hij heeft mij op een zeer fijne manier geholpen en ondersteund om mn rust te vinden. En samen is het gelukt om naar 10m diep te gaan! Ik raad dit progamma en deze duikschool zeker aan. Rustig, vriendelijk, duidelijk en met passie!!
Naomi en Michiel schreef op 20 februari 2023 om 20:53
Wij hebben bij delta phi diving de padi discover scuba diving cursus gevolgt. Dit was een enorm leerzame en leuke ervaring. Onder begeleiding van duikinstructeur Jan die ons fantastisch heeft begeleid. We hebben de les gevolgt in Dive World in Enschede in een bijzonder mooie setting.

Een echte aanrader!
Frank schreef op 12 februari 2023 om 18:41
Ik heb via Delta Phi Diving de ‘Open Water Diver Referral’ cursus gevolgd.
Vanaf het begin erg leuk contact en goede begeleiding van mijn instructeur Jan. De beschut waterduiken vonden plaats in Dive World in Enschede, voor mij een stuk realistischer dan in een zwembad en daardoor zeker nuttig. De instructie was erg relaxed, met een vleugje humor en vooral heel duidelijk. Jan geeft je alle tijd en vertrouwen waar nodig. Ik beveel deze duikschool dan ook zeker aan en in de toekomst voor vervolg cursussen weet ik waar ik moet zijn.
Ilse van Beelen en Tessa van Beelen schreef op 11 februari 2023 om 18:47
Wauw wat een fantastische eerste duikervaring hebben wij (zussen) gehad. Onder deskundige en persoonlijke begeleiding door Jan en Frans hebben wij het PADI Discover Scuba Diving introductieprogramma gevolgd. De theorie en instructie werden op een heldere en kundige manier gedaan. Het duiken zelf was een leuke en onvergetelijke ervaring.

Wat ons betreft zeker een aanrader!
Reinoud en Renée Bron schreef op 27 januari 2023 om 08:09
Wij (vader en dochter) hebben bij Delta Phi Diving een proefduik mogen proberen. Wat een prettige ervaring! Er wordt de tijd genomen om je de basis stappen uit te leggen en je een rustig gevoel te geven voor je onder water gaat. Eenmaal onderwater blijven ze controleren of alles goed gaat voor je zelf naar de andere kant mag zwemmen. Algehele een prettige eerste duik en we kunnen niet wachten om verder te gaan met het behalen van het Brevet. Zeker aan te raden om dit bij Delta Phi Diving te doen.
Hans en Yulia schreef op 18 januari 2023 om 20:43
In eerste instantie een beetje sceptisch om te gaan proefduiken in een zwembad op de zondagmorgen maar enthousiast thuis teruggekomen. Jan en zijn zoon stellen je op je gemak en leggen alles rustig uit. Ze begeleiden je op een manier dat het een leuke ervaring is. We overwegen om verder te gaan met duiklessen. Hans en Yulia
Maxime schreef op 16 januari 2023 om 21:44
Afgelopen zondag een proefles duiken gehad bij Jan en zijn zoon. Na mijn minder fijne ervaring hiervoor, was deze proefduik ontzettend fijn. De mannen bleven ontzettend kalm, waardoor ik dat ook werd.
Een prettige ervaring opgedaan hierdoor!
Alexandra schreef op 16 januari 2023 om 15:46
Met Naomi een duik gemaakt bij TODI, een duikcentrum in Belgie met duizenden vissen en diverse 'obstakels' in het bad. Hele leuke plek om een weer opfrisduik te doen met een hele fijne instructeur: deskundig, stelt je goed op je gemak én heel gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.