Home | Recensies
 

Duiken is Leuk
Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook), en al meerdere keren kregen wij de titel “Beste bedrijf van Apeldoorn”,…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
125 berichten.
Frans heeft geschreven op 19 mei 2022 om 10:43
Een gedeelte van de zwembad duiken in Nederland gedaan en de rest in Lanzarote. Naast het veiligheids aspect ook ontzettend veel plezier gehad. Het was nog net geen privé les maar zo voelde het wel door de persoonlijke aandacht. De laatste les had Jan geregeld dat we met de boot meekonden voor de afsluitende duik. Een erg leuke en leerzame opleiding gehad.
Alexander heeft geschreven op 14 mei 2022 om 19:58
Jan Robin Naomi bedankt voor de lessen. Alles goed geregeld en duidelijke uitleg. Vandaag mijn brevet gehaald!! Nogmaals bedankt voor alles.
Eric en Judith Hooydonk heeft geschreven op 25 april 2022 om 10:09
Na een mindere ervaring op Aruba, kwamen we gelukkig op de website van Delta Phi terecht. De vele reviews over het geduld en goede uitleg van de instructeurs overtuigden ons om de PADI introductieprogramma ‘Discover Scuba Diver’ te volgen.

Jan maakte de reviews over zijn aanpak meer dan waar. We hebben genoten van de eerste les en gaan dan ook enthousiast verder om ons brevet te halen. Wij raden Delta Phi dan ook heel erg aan bij iedereen die zijn/haar duikbrevet wil halen!
Patricia Neves heeft geschreven op 18 april 2022 om 12:54
I had a great time! Thank you team for this fantastic experience. We will be back soon.
Armin en Esther heeft geschreven op 8 april 2022 om 15:05
Hele fijne lessen en begeleiding van Naomi. De instructeurs gaan met volle enthousiasme het water in en ze laten je niet "zwemmen". Inmiddels al twee lessen gehad in Enschede en nu over twee weken naar België. Nu al zin!
Peter Tamerus heeft geschreven op 28 maart 2022 om 17:44
Mijn zoon Nick (17) en ik (55) hebben afgelopen vrijdag het PADI introductieprogramma ‘Discover Scuba Diver’ gevolgd in zwembad Malkander. Samen met 4 andere cursisten hebben Jan, Naomi en Robin ons op een heel leuke manier kennis laten maken met duiken. Eerst theorie en vervolgens het zwembad in. We vonden het heel leuk en kijken terug terug op een bijzondere ervaring die naar meer smaakt. We willen in Nederland ons brevet halen, zodat we komende zomer tijdens onze vakantie volop kunnen genieten van de onderwaterwereld bij Tanzania.
Gerard en Ingrid heeft geschreven op 26 maart 2022 om 21:48
Mijn man en ik (56 en 53 jaar) hebben ons op gegeven voor een duikles bij delta phi Diving omdat we deze zomer op vakantie gaan en daar mooie gebieden zijn om te duiken.
Ik dacht eerst..we gaan gewoon mee met een duikexcursie , maar ben uiteindelijk enorm blij dat we deze duikles hebben gevolgd.
Jan, de duikinstructeur, heeft in het zwembad in Apeldoorn eerst de theorie met ons doorgenomen. ( er komt meer bij kijken dan ik verwacht had)
Hij stelde ons enorm op ons gemak en legde alles op een leuke manier uit.
Onze eerste ervaring met het duiken is hierdoor een succes geworden.
Naomi en Robin ook jullie bedankt voor de uitleg en begeleiding onder water.
Het lijkt ons leuk om verder te gaan met de duiklessen.
Groeten van Gerard en Ingrid
Femke Broekhuizen heeft geschreven op 12 maart 2022 om 19:05
Na een proefduik in het zwembad hadden wij besloten om mee te gaan op duikvakantie naar Lanzarote om ons brevet te halen.
Wat een geweldige ervaring.

Helaas is dit mij door angsten niet gelukt, dit lag zeker niet aan de begeleiding! Er is alles aan gedaan om het wel te laten lukken, maar ik heb zelf besloten om dit op een ander moment weer te proberen bij Deltha Phi diving!
Dario heeft geschreven op 12 maart 2022 om 18:12
Een paar dagen geleden teruggekomen van een duikvakantie met Delta Phi Diving in Lanzarote. Wat een ontzettend mooie ervaring om de Open Water Diver cursus te halen in zo'n mooi land!

Gelukkig hadden wij onze theorie in Nederland al gehaald met duidelijk huiswerk. Ik heb het gevoel gehad dat Delta Phi Diving keek naar mijn leerbehoefte en daar op inspeelde. Ik kijk erg prettig terug op de cursus.

Daarnaast heb ik meerdere duiken gemaakt met de instructeurs nadat ik mijn brevet gehaald heb. Ik werd op een ongelofelijke manier welkom geheten in een hele nieuwe (onderwater)wereld.

Mocht je dit avontuur aan willen gaan, dan zou ik je de reis naar Lanzarote met Delta Phi Diving zeker aanraden!
Sabrina en Peter heeft geschreven op 12 maart 2022 om 16:31
Erg duidelijke en leerzame lessen ontvangen van Jan. Zou de lessen zeker aanraden aan andere:)
Sabina heeft geschreven op 17 februari 2022 om 12:53
Woensdag 7 februari een proefduik gemaakt met Jan. Eerst online goede uitleg/ instructies gekregen. S’middags naar Enschede voor de duik. Jan nam alle tijd voor me en we zijn ruim een uur (toch wel koud) onder water geweest. Kortom een geslaagde dag en zeker de moeite waard om eens te proberen.
Miranda Peters heeft geschreven op 7 februari 2022 om 11:45
Wij hebben als gezin met kinderen van 12 en 15 jaar een proefduik gedaan. Wat een leuke ervaring, zelf hadden we al onze padi gehaald (jaren geleden en al lang niet meer gedoken)
Wat super om dat met onze kinderen te kunnen doen. Onze jongste vond het toch een beetje spannend en ze is heel fijn begeleid door Naomi die echt de tijd voor haar nam.
Nu zijn de kinderen ook heel enthousiast en willen ook een cursus doen.
Jan, Robin en Naomi super bedankt voor deze ervaring je ziet ons binnenkort weer!
Groet, Eric, Miranda, Lennard en Marit
Joost & Annelies heeft geschreven op 4 februari 2022 om 17:59
Na 8 jaar niet te hebben gedoken, hebben wij de PADI ReActivate cursus gedaan bij Delta Phi. De digitale theorie van PADI was in ons eigen tempo te volgen, waarbij Jan voor ons klaar stond mochten er vragen zijn. Voor de opfrisduik gingen we met Jan naar Diveworld in Enschede: ontzettend leuke en relaxte plek om eens te duiken. Jan legde alles duidelijk en rustig uit en er was ruimte voor onze eigen wensen. We hebben samen met Jan echt een heerlijke dag gehad; de cursus én de duikschool zijn echt een dikke aanrader!
Menno, Eline , Naut heeft geschreven op 30 januari 2022 om 14:32
Vrijdagavond 28-01 hadden wij met 3 personen (Menno, Eline en Naut) tegelijk de introductiecursus bij Delta Phi Diving. Vooraf kregen wij een duidelijke instructie. Daarna werden in het water helder en rustig de basis beginselen van het duiken uitgelegd. Met meerder instructeurs was er voor iedereen voldoende aandacht. De tijd vloog om en voordat wij het wisten moesten wij het water al weer uit. Een vervolg gaat er zeker komen.
Annika heeft geschreven op 18 november 2021 om 19:23
We konden ontzettend snel terecht voor de cursus bij Delta Phi Diving en alles werd super geregeld! Jan is een hele fijne instructeur die alles heel duidelijk uitlegt en mensen op z’n gemak stelt. Hij stelde de leukste duikplekken voor, zo zijn we bij DiveWorld in Enschede wezen duiken en bij TODI in België! Alles behalve standaard zwembadduiken dus! Of we nu doordeweeks, in de avond of in het weekend wilden duiken, alles was bespreekbaar. Kortom: echt een aanrader! Bedankt Jan!
Romano heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 11:17
Ik vond het duiken een super ervaring! Van een beetje gevoel krijgen in de duiktoren, tot zwemmen in een bassin tussen de vissen. Het was hel leuk! Een ele aardige instructeur.
ik heb nu het 1e deel van mijn PADI brevet gehaald. De rustige uitleg van Jan was heel fijn en hielp dat ik alles beter begreep.
Thanks Jan.
Jolita heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 14:20
Een eerste duikexperience gehad in een heerlijk verwarmd zwembad. Een mooie, eerste kennismaking met het duiken. De tijd vloog voorbij!
De ‘kennismakings experience’ is zeker aan te raden voor mensen die twijfelen of duiken iets voor hem/haar is.
Goede, rustige uitleg gekregen. Ik voelde mij bij jullie veilig en ontspannen onder water.
Hartelijk dank! Ook voor het toegezonden onderwater-filmpje van deze mooie ervaring.
Laurent heeft geschreven op 19 september 2021 om 10:53
Ik had erg veel plezier alles was erg duidelijk hoe Jan het uitlegde ik ga zeker nog een keer met hem duiken deze duikschool is aanteraden en instructeur natuurlijk 🙂
Quirine heeft geschreven op 9 september 2021 om 14:55
Jan is een rustige en fijne duikinstructeur. Ondanks dat ik het elke keer weer een beetje spannend vond, wist jan mij gerust te stellen op een geduldige manier. Ook werd er goed meegedacht qua tijdsplanning en behoeftes. Zeker een aanrader!
Roos heeft geschreven op 4 september 2021 om 21:28
Super fijne en ook leuke beschutwater duikles gehad! Veel geleerd, uitgebreide en goede instructies, waardoor ik mij ook voldoende safe voelde en de bedoeling begreep. Mijn theorie beter verankerd nu Dank je wel Jan en de foto's van Bonaire komen zeker nog! Ik ben klaar voor deel 3 van het Padi-duikbrevet, de buitenduiken op Bonaire. 👌🤿🏝