Home | Recensies
 

Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook), en al meerdere keren kregen wij de titel “Beste bedrijf van Apeldoorn”,…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
164 berichten.
Jelle en Niek heeft geschreven op 29 maart 2023 om 11:52
Een hele leuke ervaring, veel nieuwe dingen geleerd over duiken en het daarna een keer mogen ervaren op een prachtige plek in Enschede. Jan is een fantastische begeleider en is zeer behulpzaam zowel boven als onderwater. Een hele leuke ervaring voor herhaling vatbaar.
Rose-Lotte heeft geschreven op 23 februari 2023 om 23:04
Onlangs het introductieprogramma ‘Discover Scuba Diving’ gedaan. Na eerst in alle rust theorie op naar Enschede. Ik was best gespannen om het water in te gaan. Jan heeft veel geduld en rust. Hij heeft mij op een zeer fijne manier geholpen en ondersteund om mn rust te vinden. En samen is het gelukt om naar 10m diep te gaan! Ik raad dit progamma en deze duikschool zeker aan. Rustig, vriendelijk, duidelijk en met passie!!
Naomi en Michiel heeft geschreven op 20 februari 2023 om 20:53
Wij hebben bij delta phi diving de padi discover scuba diving cursus gevolgt. Dit was een enorm leerzame en leuke ervaring. Onder begeleiding van duikinstructeur Jan die ons fantastisch heeft begeleid. We hebben de les gevolgt in Dive World in Enschede in een bijzonder mooie setting.

Een echte aanrader!
Frank heeft geschreven op 12 februari 2023 om 18:41
Ik heb via Delta Phi Diving de ‘Open Water Diver Referral’ cursus gevolgd.
Vanaf het begin erg leuk contact en goede begeleiding van mijn instructeur Jan. De beschut waterduiken vonden plaats in Dive World in Enschede, voor mij een stuk realistischer dan in een zwembad en daardoor zeker nuttig. De instructie was erg relaxed, met een vleugje humor en vooral heel duidelijk. Jan geeft je alle tijd en vertrouwen waar nodig. Ik beveel deze duikschool dan ook zeker aan en in de toekomst voor vervolg cursussen weet ik waar ik moet zijn.
Ilse van Beelen en Tessa van Beelen heeft geschreven op 11 februari 2023 om 18:47
Wauw wat een fantastische eerste duikervaring hebben wij (zussen) gehad. Onder deskundige en persoonlijke begeleiding door Jan en Frans hebben wij het PADI Discover Scuba Diving introductieprogramma gevolgd. De theorie en instructie werden op een heldere en kundige manier gedaan. Het duiken zelf was een leuke en onvergetelijke ervaring.

Wat ons betreft zeker een aanrader!
Reinoud en Renée Bron heeft geschreven op 27 januari 2023 om 08:09
Wij (vader en dochter) hebben bij Delta Phi Diving een proefduik mogen proberen. Wat een prettige ervaring! Er wordt de tijd genomen om je de basis stappen uit te leggen en je een rustig gevoel te geven voor je onder water gaat. Eenmaal onderwater blijven ze controleren of alles goed gaat voor je zelf naar de andere kant mag zwemmen. Algehele een prettige eerste duik en we kunnen niet wachten om verder te gaan met het behalen van het Brevet. Zeker aan te raden om dit bij Delta Phi Diving te doen.
Hans en Yulia heeft geschreven op 18 januari 2023 om 20:43
In eerste instantie een beetje sceptisch om te gaan proefduiken in een zwembad op de zondagmorgen maar enthousiast thuis teruggekomen. Jan en zijn zoon stellen je op je gemak en leggen alles rustig uit. Ze begeleiden je op een manier dat het een leuke ervaring is. We overwegen om verder te gaan met duiklessen. Hans en Yulia
Maxime heeft geschreven op 16 januari 2023 om 21:44
Afgelopen zondag een proefles duiken gehad bij Jan en zijn zoon. Na mijn minder fijne ervaring hiervoor, was deze proefduik ontzettend fijn. De mannen bleven ontzettend kalm, waardoor ik dat ook werd.
Een prettige ervaring opgedaan hierdoor!
Alexandra heeft geschreven op 16 januari 2023 om 15:46
Met Naomi een duik gemaakt bij TODI, een duikcentrum in Belgie met duizenden vissen en diverse 'obstakels' in het bad. Hele leuke plek om een weer opfrisduik te doen met een hele fijne instructeur: deskundig, stelt je goed op je gemak én heel gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Patrick Meskers heeft geschreven op 4 januari 2023 om 21:45
30 dec hebben we, Wessel, Geeske en ik samen met Jan en Sven een introductieduik gemaakt in Dive World. Na een theorieles (natuurkunde) en duik uitleg van Jan mochten we het ruime water in.

Jan en Sven namen de tijd en zo werd onze spanning weggenomen.
Door de persoonlijke aandacht en oefeningen in het water werden wij duikvrij gemaakt en gingen we zelfs naar 10 meter diepte.

Voor ons een geweldige ervaring!!
Zeker een aanrader.
Noémie heeft geschreven op 10 december 2022 om 17:37
I chose Delta Phi Diving because of their high flexibility: to be able to take the course in a short amount of time despite my busy agenda, and to be able to follow the course in English.
They did wonders!
Diving with Jan was amazing, he is professional and funny and manages to teach you a lot without drowning you in information. I was a bit anxious during my first dive, but he stays close and lets you know you're not alone, which makes you relax and able to enjoy your new underwater experience. I also really appreciated that he listened to me about the parts that scared me (eg. Losing my contact lenses when removing the mask underwater) and was even more careful about it.
He is also full of tips and underwater magic tricks 🙂
I'm sad it is already over; I will definitely come back for more courses!
Sander heeft geschreven op 15 november 2022 om 08:43
Ik heb een aantal weken geleden voor het eerst gedoken. Ik vond het fantastisch. De theorie in het begin was behapbaar en duidelijk uitgelegd. Het duiken zelf was heel leuk en het voelde allemaal goed geregeld! Ik kan het zeker aanraden!
Artur heeft geschreven op 11 november 2022 om 14:44
Ik heb 4 November met Jan in Dive World gedoken. Het was een hele leuke ervaring. Jan legt alles goed uit en neemt alle tijd voor een goede instructie.
Ik ga zeker nog meer duiken!
Stijn Bras heeft geschreven op 7 november 2022 om 08:24
Wat een fantastische ervaring. Met Jan naar Diveworld geweest.

Jan gaf op een goede en rustige manier uitleg zodat je met een goed gevoel het water in kon.
Luca heeft geschreven op 21 oktober 2022 om 09:19
Een ongelofelijke ervaring. Met Jan naar Diveworld geaan. Jan kan heel goed uitleggen en is een fantastische instructeur.
Jolanda heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 18:23
Wat een geweldige ervaring, kan het iedereen aanraden. Met een leuke groep op Lanzarote geweest en twee geweldige instructeurs (Robin en Naomi) die met veel geduld en enthousiasme mij veel hebben geleerd.
Voor herhaling vatbaar!
Frans heeft geschreven op 16 oktober 2022 om 21:08
Na in april op Lanzarote mijn open water te hebben gehaald, nu wederom met Jan richting Lanzarote om mijn advanced te halen. Vanwege het slechte weer was er wat aanpassing nodig in de planning, maar uiteindelijk zijn alle onderdelen netjes behandeld. Wederom een duidelijke uitleg gekregen over alle onderdelen van zowel Jan, Robin als Naomi. Naast het duiken was er de gebruikelijke gezelligheid die het allemaal net wat losser maakt dan de standaard duikopleidingen die overal worden aangeboden.
Ebel heeft geschreven op 14 oktober 2022 om 08:58
Eind september is het zover we gaan op vakantie naar Lanzarote. Afgelopen winter zijn wij druk geweest met een verbouwing en dan is nu tijd om te ontspannen. Ik verheug me erop om het onderwater leven van dichtbij te bekijken. En dat is absoluut het geval geweest, inktvissen, roggen, trompetvissen, zeesterren, zeepaardjes, etc. In het prachtige blauwe water is veel te ontdekken. We zijn met een leuke groep, een deel gaat voor het eerst duiken, anderen gaan voor de AOWD en een paar duiken zelfstandig. Of je nu wel aan een cursus deelneemt of niet je leert steeds weer bij. Voor mij was een bootduik nieuw en ik vond het prachtig. De ene keer gidste Jan een andere keer de andere twee instructeurs. Op woensdag zijn we naar Puerto del Carmen gereden voor een diepe duik en een wrakduik. Ook hier was het genieten. Jan reserveerde avonds het diner, het Italiaanse restaurant was favoriet. En dat klopte ook, lekker eten met zicht op de oceaan. Als niet duiker heeft mijn vrouw een heerlijke ontspannen week gehad. Bij de duiklocaties hoorde zij er gewoon bij en het waren gezellige avonden met heerlijk eten en leuke gesprekken.

Een prima geregelde reis door Jan en een gezellige groep duikers, wat dat is iedereen na afloop van de cursus. Dank Jan en Eleonora en rest voor deze mooie week.

Groet,
Ebel en Astrid
Aalco & Miranda heeft geschreven op 9 oktober 2022 om 13:24
We zijn gisteren met Jan naar Go Planet geweest voor onze eerste proefduik. In het verleden al eens een poging gewaagd bij een andere duikschool in Bussloo, maar dat verliep niet helemaal fijn. Een paar jaar later wilden we het toch nog eens proberen, maar nu in een zwembad en bij Delta Phi Diving. Dat ging door de goede uitleg vooraf en rust van Jan heel veel beter! Hij nam alle tijd en lette goed op ons. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en gaan dan ook in maart starten met het behalen van onze PADI. Spannend, maar onder begeleiding van deze ervaren trainer moet dat goedkomen!
Mark en Manon heeft geschreven op 8 oktober 2022 om 14:48
Ondanks hun volle planning is het Jan toch gelukt om ons nog in te plannen. Mede door zijn duidelijke uitleg en goede begeleiding hebben we snel ons open water diver brevet gehaald! Je ziet bij Jan dat het plezier in het duiken er van af straalt. Dat maakt dat hij het ook leuk en spontaan naar ons overbrengt. Het is een leerzame en professionele cursus die we zeker iedereen aanraden! Bedankt Delta Phi Diving voor deze onvergetelijke ervaring. #duikenisleuk