Home | Recensies
 

Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook), en al meerdere keren kregen wij de titel “Beste bedrijf van Apeldoorn”,…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
132 berichten.
Jacobien Kiewiet heeft geschreven op 7 augustus 2022 om 22:46
Afgelopen weekend hebben wij samen met instructeur Robin mogen duiken in DiveWord Enschede.
Dit was een zeer prettige en ontspannen ervaring.
Van te voren werd de theorie rustig uitgelegd. Dit verliep erg prettig en stelde ons erg op gemak. Tijdens het doen van de oefeningen in het water was er volop persoonlijke begeleiding, waardoor we erg op ons gemak werden gesteld. Tijdens de duik werden er filmbeelden gemaakt waardoor wij ook nu nog volop kunnen nagenieten van deze bijzondere en leuke ervaring!

Jan en Robin, bedankt voor jullie begeleiding tijdens mijn eerste duik!
Menno, Eline , Naut heeft geschreven op 2 augustus 2022 om 20:38
Afgelopen maand hebben wij ons Padi Open Water Diver brevet gehaald op Bussloo. Inmiddels hebben wij een vakantie achter de rug waarop wij 2 duiken hebben gemaakt. We kregen van de duikgids te horen dat we het erg goed deden. Dit hebben wij echt te danken aan de goede begeleiding van Jan, Naomi en Robin. Zij hebben alle oefeningen duidelijk en op een rustige manier uitgelegd.

Heel erg bedankt!
Peter en Nick heeft geschreven op 18 juli 2022 om 17:57
Mijn zoon en ik hebben afgelopen zondag ons Padi Open Water Diver brevet gehaald. Robin was onze instructeur, hij is zeer deskundig en behulpzaam. De praktijklessen waren verdeeld over zwembad (1x), Dive World Enschede (2x2) en Bussloo (2x2). Theorie hebben we via e-learning gedaan, een fijne methode. Robin en Jan, heel erg bedankt voor het openen van een compleet nieuwe wereld voor ons, super!
David heeft geschreven op 11 juli 2022 om 13:38
Afgelopen donderdag het Padi Open Water Diver- brevet gehaald.

Het was mijn verzoek om de cursus zo snel mogelijk af te ronden. Ze hebben zich flexibel opgesteld en meegedacht in mogelijkheden.

De e-learning in combinatie met de duiken vond ik erg fijn. Door dit tegelijkertijd te doen had ik veel herkenningspunten en bleef de theorie beter hangen.

De instructeurs deden het ook erg goed met een duidelijke uitleg en humor.
Joost heeft geschreven op 30 juni 2022 om 09:48
Heerlijk om eens geduikt te hebben (gisteren) goede uitleg van te voren van Jan, waardoor alle theorie en de uitleg over bepaalde scenario’s al een keer behandeld werd, hierdoor konden wij alles in het water uitproberen en was het dus niet allemaal nieuw voor ons. Bij het duiken werden wij geholpen door Jan en Robin.

Beide bedankt hiervoor,
Marc Spanjaard heeft geschreven op 7 juni 2022 om 15:00
Jan.

Héél erg bedankt voor de cursus/opleiding Openwater Diver.
Met jouw kennis,vakkundigheid én vooral rust was deze cursus een top beleving.

Héél erg bedankt Jan (en robin)
Ryeau Van De Laak heeft geschreven op 1 juni 2022 om 19:26
Vandaag heb ik een proef duik mogen doen onder leiding van Jan.
Ik vind dit begin tot eind een hele fijne ervaring. Jan is een onwijs vriendelijk man die alles goed en duidelijk uitlegt. De theorie is met duidelijke voorbeelden en niet te lang.

Eenmaal in het water werd ook alles heel rustig en stap voor stap uitgelegd door middel van die handsingalen die we in de theorie geleerd hadden.

In het begin merkte ik aan mijn ademhaling dat ik een klein beetje in paniek begon te raken en het liefste naar boven wilde gaan. Dit gaf ik bij Jan aan. Hij gaf aan rustig te blijven, diep in en diep uit te ademen tot dat ik mijn ademhaling weer onder controle had.

Hierna is dit niet meer gebeurd en had ik een geweldige ervaring samen met mijn vriendin.

Ik beveel Jan van harte aan.
Frans heeft geschreven op 19 mei 2022 om 10:43
Een gedeelte van de zwembad duiken in Nederland gedaan en de rest in Lanzarote. Naast het veiligheids aspect ook ontzettend veel plezier gehad. Het was nog net geen privé les maar zo voelde het wel door de persoonlijke aandacht. De laatste les had Jan geregeld dat we met de boot meekonden voor de afsluitende duik. Een erg leuke en leerzame opleiding gehad.
Alexander heeft geschreven op 14 mei 2022 om 19:58
Jan Robin Naomi bedankt voor de lessen. Alles goed geregeld en duidelijke uitleg. Vandaag mijn brevet gehaald!! Nogmaals bedankt voor alles.
Eric en Judith Hooydonk heeft geschreven op 25 april 2022 om 10:09
Na een mindere ervaring op Aruba, kwamen we gelukkig op de website van Delta Phi terecht. De vele reviews over het geduld en goede uitleg van de instructeurs overtuigden ons om de PADI introductieprogramma ‘Discover Scuba Diver’ te volgen.

Jan maakte de reviews over zijn aanpak meer dan waar. We hebben genoten van de eerste les en gaan dan ook enthousiast verder om ons brevet te halen. Wij raden Delta Phi dan ook heel erg aan bij iedereen die zijn/haar duikbrevet wil halen!
Patricia Neves heeft geschreven op 18 april 2022 om 12:54
I had a great time! Thank you team for this fantastic experience. We will be back soon.
Armin en Esther heeft geschreven op 8 april 2022 om 15:05
Hele fijne lessen en begeleiding van Naomi. De instructeurs gaan met volle enthousiasme het water in en ze laten je niet "zwemmen". Inmiddels al twee lessen gehad in Enschede en nu over twee weken naar België. Nu al zin!
Peter Tamerus heeft geschreven op 28 maart 2022 om 17:44
Mijn zoon Nick (17) en ik (55) hebben afgelopen vrijdag het PADI introductieprogramma ‘Discover Scuba Diver’ gevolgd in zwembad Malkander. Samen met 4 andere cursisten hebben Jan, Naomi en Robin ons op een heel leuke manier kennis laten maken met duiken. Eerst theorie en vervolgens het zwembad in. We vonden het heel leuk en kijken terug terug op een bijzondere ervaring die naar meer smaakt. We willen in Nederland ons brevet halen, zodat we komende zomer tijdens onze vakantie volop kunnen genieten van de onderwaterwereld bij Tanzania.
Gerard en Ingrid heeft geschreven op 26 maart 2022 om 21:48
Mijn man en ik (56 en 53 jaar) hebben ons op gegeven voor een duikles bij delta phi Diving omdat we deze zomer op vakantie gaan en daar mooie gebieden zijn om te duiken.
Ik dacht eerst..we gaan gewoon mee met een duikexcursie , maar ben uiteindelijk enorm blij dat we deze duikles hebben gevolgd.
Jan, de duikinstructeur, heeft in het zwembad in Apeldoorn eerst de theorie met ons doorgenomen. ( er komt meer bij kijken dan ik verwacht had)
Hij stelde ons enorm op ons gemak en legde alles op een leuke manier uit.
Onze eerste ervaring met het duiken is hierdoor een succes geworden.
Naomi en Robin ook jullie bedankt voor de uitleg en begeleiding onder water.
Het lijkt ons leuk om verder te gaan met de duiklessen.
Groeten van Gerard en Ingrid
Femke Broekhuizen heeft geschreven op 12 maart 2022 om 19:05
Na een proefduik in het zwembad hadden wij besloten om mee te gaan op duikvakantie naar Lanzarote om ons brevet te halen.
Wat een geweldige ervaring.

Helaas is dit mij door angsten niet gelukt, dit lag zeker niet aan de begeleiding! Er is alles aan gedaan om het wel te laten lukken, maar ik heb zelf besloten om dit op een ander moment weer te proberen bij Deltha Phi diving!
Dario heeft geschreven op 12 maart 2022 om 18:12
Een paar dagen geleden teruggekomen van een duikvakantie met Delta Phi Diving in Lanzarote. Wat een ontzettend mooie ervaring om de Open Water Diver cursus te halen in zo'n mooi land!

Gelukkig hadden wij onze theorie in Nederland al gehaald met duidelijk huiswerk. Ik heb het gevoel gehad dat Delta Phi Diving keek naar mijn leerbehoefte en daar op inspeelde. Ik kijk erg prettig terug op de cursus.

Daarnaast heb ik meerdere duiken gemaakt met de instructeurs nadat ik mijn brevet gehaald heb. Ik werd op een ongelofelijke manier welkom geheten in een hele nieuwe (onderwater)wereld.

Mocht je dit avontuur aan willen gaan, dan zou ik je de reis naar Lanzarote met Delta Phi Diving zeker aanraden!
Sabrina en Peter heeft geschreven op 12 maart 2022 om 16:31
Erg duidelijke en leerzame lessen ontvangen van Jan. Zou de lessen zeker aanraden aan andere:)
Sabina heeft geschreven op 17 februari 2022 om 12:53
Woensdag 7 februari een proefduik gemaakt met Jan. Eerst online goede uitleg/ instructies gekregen. S’middags naar Enschede voor de duik. Jan nam alle tijd voor me en we zijn ruim een uur (toch wel koud) onder water geweest. Kortom een geslaagde dag en zeker de moeite waard om eens te proberen.
Miranda Peters heeft geschreven op 7 februari 2022 om 11:45
Wij hebben als gezin met kinderen van 12 en 15 jaar een proefduik gedaan. Wat een leuke ervaring, zelf hadden we al onze padi gehaald (jaren geleden en al lang niet meer gedoken)
Wat super om dat met onze kinderen te kunnen doen. Onze jongste vond het toch een beetje spannend en ze is heel fijn begeleid door Naomi die echt de tijd voor haar nam.
Nu zijn de kinderen ook heel enthousiast en willen ook een cursus doen.
Jan, Robin en Naomi super bedankt voor deze ervaring je ziet ons binnenkort weer!
Groet, Eric, Miranda, Lennard en Marit
Joost & Annelies heeft geschreven op 4 februari 2022 om 17:59
Na 8 jaar niet te hebben gedoken, hebben wij de PADI ReActivate cursus gedaan bij Delta Phi. De digitale theorie van PADI was in ons eigen tempo te volgen, waarbij Jan voor ons klaar stond mochten er vragen zijn. Voor de opfrisduik gingen we met Jan naar Diveworld in Enschede: ontzettend leuke en relaxte plek om eens te duiken. Jan legde alles duidelijk en rustig uit en er was ruimte voor onze eigen wensen. We hebben samen met Jan echt een heerlijke dag gehad; de cursus én de duikschool zijn echt een dikke aanrader!