Home | Recensies
 

Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook), en al meerdere keren kregen wij de titel “Beste bedrijf van Apeldoorn”,…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
152 berichten.
Sander heeft geschreven op 15 november 2022 om 08:43
Ik heb een aantal weken geleden voor het eerst gedoken. Ik vond het fantastisch. De theorie in het begin was behapbaar en duidelijk uitgelegd. Het duiken zelf was heel leuk en het voelde allemaal goed geregeld! Ik kan het zeker aanraden!
Artur heeft geschreven op 11 november 2022 om 14:44
Ik heb 4 November met Jan in Dive World gedoken. Het was een hele leuke ervaring. Jan legt alles goed uit en neemt alle tijd voor een goede instructie.
Ik ga zeker nog meer duiken!
Stijn Bras heeft geschreven op 7 november 2022 om 08:24
Wat een fantastische ervaring. Met Jan naar Diveworld geweest.

Jan gaf op een goede en rustige manier uitleg zodat je met een goed gevoel het water in kon.
Luca heeft geschreven op 21 oktober 2022 om 09:19
Een ongelofelijke ervaring. Met Jan naar Diveworld geaan. Jan kan heel goed uitleggen en is een fantastische instructeur.
Jolanda heeft geschreven op 17 oktober 2022 om 18:23
Wat een geweldige ervaring, kan het iedereen aanraden. Met een leuke groep op Lanzarote geweest en twee geweldige instructeurs (Robin en Naomi) die met veel geduld en enthousiasme mij veel hebben geleerd.
Voor herhaling vatbaar!
Frans heeft geschreven op 16 oktober 2022 om 21:08
Na in april op Lanzarote mijn open water te hebben gehaald, nu wederom met Jan richting Lanzarote om mijn advanced te halen. Vanwege het slechte weer was er wat aanpassing nodig in de planning, maar uiteindelijk zijn alle onderdelen netjes behandeld. Wederom een duidelijke uitleg gekregen over alle onderdelen van zowel Jan, Robin als Naomi. Naast het duiken was er de gebruikelijke gezelligheid die het allemaal net wat losser maakt dan de standaard duikopleidingen die overal worden aangeboden.
Aalco & Miranda heeft geschreven op 9 oktober 2022 om 13:24
We zijn gisteren met Jan naar Go Planet geweest voor onze eerste proefduik. In het verleden al eens een poging gewaagd bij een andere duikschool in Bussloo, maar dat verliep niet helemaal fijn. Een paar jaar later wilden we het toch nog eens proberen, maar nu in een zwembad en bij Delta Phi Diving. Dat ging door de goede uitleg vooraf en rust van Jan heel veel beter! Hij nam alle tijd en lette goed op ons. Wij hebben het als zeer prettig ervaren en gaan dan ook in maart starten met het behalen van onze PADI. Spannend, maar onder begeleiding van deze ervaren trainer moet dat goedkomen!
Mark en Manon heeft geschreven op 8 oktober 2022 om 14:48
Ondanks hun volle planning is het Jan toch gelukt om ons nog in te plannen. Mede door zijn duidelijke uitleg en goede begeleiding hebben we snel ons open water diver brevet gehaald! Je ziet bij Jan dat het plezier in het duiken er van af straalt. Dat maakt dat hij het ook leuk en spontaan naar ons overbrengt. Het is een leerzame en professionele cursus die we zeker iedereen aanraden! Bedankt Delta Phi Diving voor deze onvergetelijke ervaring. #duikenisleuk
Jet heeft geschreven op 23 september 2022 om 21:14
Ik had problemen met klaren. Fijne les van Jan gehad. Eerst goede theorie en daarna uitvoeren in de praktijk. Alle problemen waren verholpen. De les verliep soepel en het was een topervaring. Fijn die 1 op 1 begeleiding.
Kiona heeft geschreven op 21 september 2022 om 16:38
Vorige week heb ik mijn Padi Open Water Diver brevet gehaald onder begeleiding van Jan. Na aangegeven te hebben dat ik over een paar weken naar de Seychellen ging en eigenlijk heel graag voor die tijd mijn duikbrevet wilde halen heeft Jan alles uit de kast gehaald om dit in 3 weken mogelijk te maken. Fantastisch dat deze flexibiliteit mogelijk was!

Verder heb ik alles als ontzettend fijn ervaren dankzij de begeleiding van Jan. Je merkt dat Jan echt weet waar hij het over heeft door al zijn ervaring. Hij is rustig en neemt de tijd voor je ( ook als het allemaal even niet lukt 😁).

Delta Phi Diving zou ik zeker aanbevelen mocht je je druikbrevet willen halen 🤘🏽
Peter en Petra heeft geschreven op 19 september 2022 om 08:38
We hebben samen de discover scuba gedaan onder de gezellige en deskundige leiding van Jan.

Jan bereidt alles echt tot in de puntjes voor en stelt je gelijk gerust met zijn aanwezigheid en ervaring.

We kregen hele uitgebreide uitleg over wat ons te wachten stond en hebben al veel kunnen leren in een paar uur over fysiologie tijdens het duiken, het materiaal en communicatie onder water.

Daarna een superleuke eerste duik gemaakt en verschillende oefeningen gedaan. Dat haalde gelijk het onwennige er vanaf en daardoor konden we al snel helemaal naar de bodem van de duiktank. Geweldige ervaring en in alle rust. Op naar het Open Water brevet!

En dan zeker bij Delta Phi
Glen heeft geschreven op 18 september 2022 om 20:23
Na een aantal jaren niet meer te hebben gedoken besloot ik mijn opleiding Openwater te doen. Onder begeleiding van Naomi en Jan een superleuke opleiding gehad die ik iedereen kan aanraden. Op een ontspannen manier geven ze je een goeie opleiding om als verantwoordelijke duiker aan de slag te kunnen. Erg leuk vond ik dat toen ik vertelde over mijn ijs- en grotduik ambities Naomi hier direct informatie over ging opgraven over de mogelijkheden. Volgend seizoen ga ik hier zeker mijn Advanced opleiding doen. En daarna de Rescue.
René heeft geschreven op 17 september 2022 om 18:57
Beste Jan,

Dank voor de zeer professionele, rustige manier waarop jullie mij de grondbeginselen van het duiken hebben onderwezen.

Het voldeed compleet aan mijn verwachtingen.

Voor mij was dit een compleet nieuwe wereld.

Gisteren heb ik de cursus afgesloten en kan nu dankzij jullie op avontuur gaan met mijn kinderen.

veel succes en plezier met
Mark heeft geschreven op 6 september 2022 om 11:31
Ik heb mijn open water brevet behaald bij Delta Phi Diving in Apeldoorn! De instructeurs zijn erg professioneel en leggen de oefeningen duidelijk uit. Zij enthousiasmeren je nog meer voor het duiken. De planning was super, jouw agenda is de agenda van de instructeurs.
Tijdens de lessen was er voldoende tijd om alle vaardigheden te leren maar ook vooral genoeg tijd om te genieten van het duiken. Ik heb ervan genoten en kan het iedereen aanraden!
Anco heeft geschreven op 21 augustus 2022 om 21:25
Ik heb mijn open water brevet behaald bij Delta Phi Diving. Erg professioneel en behulpzaam. De duikinstructeurs zijn allemaal erg gemotiveerd en vinden het overduidelijk leuk om te duiken en stralen vertrouwen uit. Planning was ook nooit een probleem en we konden de buitenwater duiken vrij snel achter elkaar plannen. Tijdens de lessen was er voldoende tijd om alle vaardigheden te leren en ook te genieten van het duiken.

Kortom een betrouwbare en rustgevende duikschool!
Carine heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 20:57
Introductie duik gemaakt met Delta Phi Diving bij Diveworld. Locatie met ontspannen, gezellige sfeer. Eerst wat theorie met duidelijke uitleg over wat je kan verwachten en de oefeningen. Prettige, rustige en geruststellende begeleiding. Voldoende tijd voor de deelnemers om ontspannen af te dalen en rustig op 10 meter diepte het duiken te ervaren. Contact van te voren ook positief!
Niels & Aranka van der Waals heeft geschreven op 18 augustus 2022 om 11:41
Nadat wij ons Open Water brevet hadden behaald zijn wij verder gegaan met de volgende stap Advanced Open Water. Ook deze cursus hebben wij als fijn en positief ervaren door de goede begeleiding van Jan en de andere instructeurs. De duiken in België (Todi) en Duitsland (Dive4life) voor deze cursus hebben wij ook als erg leuk ervaren.

Nogmaals heel erg bedankt!
Marco heeft geschreven op 16 augustus 2022 om 13:54
Beste Jan , dank voor je fijne, rustige, betrouwbare stijl van begeleiding bij deze mooie, nieuwe ervaringen met het duiken. Fijn dat we in verschillende omgevingen konden duiken. Van zwembad, diveworld en TODI en natuurlijk busloo Ik kom graag weer bij je terug.
Richard & Daan heeft geschreven op 16 augustus 2022 om 13:26
Zondag 7 augustus informatie opgevraagd bij Delta Phi Diving. Dezelfde dag reactie gekregen van Jan. Belde mij op en legde me een aantal mogelijkheden voor. Ondanks de drukte bij de duikschool; konden we vrijdag de 12de al een proefduik maken bij DiveWorld in Enschede! Naomi was onze duikinstructeur. We kregen duidelijke veiligheid instructies en hebben onze uitrusting aangesjord.. Toen lekker het water in en daar eerst wat veiligheid oefeningen gedaan. Daarna afgezakt naar 10 meter diepte en heerlijk rond gezwommen! Perfecte middag gehad! De volgende cursus willen we graag aanhaken!
Kevin heeft geschreven op 16 augustus 2022 om 12:18
De dag na mijn eerste correspondentie stond ik al in Enschede voor mijn eerste beschut water duik. 10 dagen later had ik mijn PADI Open Water Diver brevet behaald! Dit was mogelijk door de hoge flexibiliteit van de instructeurs en de mate waarin ze didactisch zijn onderlegd. De mogelijkheid op zo’n korte termijn nog mijn brevet te kunnen behalen was ideaal gezien andere duikscholen in m'n omgeving redelijk lange wachttijden hebben en ik na de zomer ga verhuizen. Daarnaast was voor mij de combinatie van het leren uit een lesboek en snel opeenvolgende praktijklessen een effectieve methode om de materie te kunnen bevatten. Ik kan daarom Jan, Naomi en de cursus PADI Open Water Diver bij Delta Phi Diving van harte aanraden!