Home | Recensies
 

Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook), en al meerdere keren kregen wij de titel “Beste bedrijf van Apeldoorn”,…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
128 berichten.
Corrine Kroese heeft geschreven op 1 oktober 2019 om 09:59
Wegens omstandigheden de duikopleiding van onze kinderen in Egypte af moeten breken. We zouden al snel weer terug naar Egypte om de opleiding af te maken. We hadden de wens om de theorie in Nederland af te ronden ivm taalbarrière bij de kinderen (10 en 12). Delta Phi Diving gebeld of ze op (zeer) korte termijn dit konden verzorgen. Hier werd enthousiast op gereageerd. Geduld met de kinderen en flexibel in de mogelijkheden maakten mogelijk dat ze met de theorie op zak af kunnen reizen naar Egypte. Examen mondeling afnemen ivm leesproblemen was ook geen enkel probleem. Mooi portaal met de nodige leerstof beschikbaar, echt top. Jan, super bedankt.
Paul venema heeft geschreven op 11 september 2019 om 19:15
Afgelopen vrijdag met introductie les mee geweest in t malkander en dat was in een woord geweldig!!!
Zeker de moeite waard om te proberen. Ik zag er wel een beetje tegen op maar was helemaal geweldig!!!

Echt een aanrader, ik ga zeker verder met de duikopleiding!
Emma Streutker heeft geschreven op 9 september 2019 om 18:22
Erg fijne duikschool, ik wilde van mijn Scuba een open water maken en dit kon gemakkelijk. Eerste twee zwembadduiken in het TODI in België mogen maken wat op zich al een geweldige ervaring was. De twee buiten duiken gemaakt in een meer. Beide keren top service en de begeleiding was erg betrouwbaar en duidelijk. Hartstikke bedankt Jan!
Marcel Rab heeft geschreven op 7 september 2019 om 08:33
Mijn dochter wilde na het snorkelen op onze vakantie in Bali heel graag een keertje ervaren hoe het is om echt te duiken, ze had zelf al Delta Phi Diving gevonden op internet en. Als verassing voor haar verjaardag kreeg ze de Discover Scuba Diving cadeau. Het was kort dag maar de inschrijving was snel geregeld. Onder het genot van een kopje koffie eerst het theorie gedeelte met een aantal leuke voorbeelden en vragen was het tijd om naar het zwembad te gaan. Alles werd voor ons geregeld door Jan, Eleonora, Sven en Robin, gechecked en daar gingen we! Wat een geweldige ervaring en professionele begeleiding. Wij hebben ons de gehele duik op ons gemak gevoeld en na de oefeningen kregen we het zelfs voorelkaar om het zweven een beetje uit te proberen. Een aanrader voor iedereen die wil ervaren hoe het is om op een heel veilige manier onderwater te kunnen ademen en de sensatie van echt duiken te beleven.
Jeroen van Wissen heeft geschreven op 18 augustus 2019 om 13:05
De duikcursus die ik met mijn zusje hebt gevolgd hier was vanaf het begin uitstekend. Er wordt op een leuke manier theorie uitgelegd en de duiken zelf zijn heel leuk om te doen! Je leert snel en goed hoe alles werkt!
Zeker een aanrader aan iedereen die een leuke duikschool zoekt
Ronald heeft geschreven op 1 augustus 2019 om 20:34
Eind juli ben ik voor het eerst onder water geweest. Na een korte uitleg bij één van de dive-masters thuis, vertrokken we richting zwembad Malkander in Apeldoorn. Aldaar gingen we onder water met z'n allen.
Een heerlijke avond - veel geleerd die avond, duidelijke uitleg zowel door Jan als door Robin.
Goed en voldoende materiaal, ga zeker verder met de cursus!
Ook leuk dat zoonlief die avond mee was. ook hij heeft hier PADI + aanvullende cursussen gedaan.
Gevolg is dat we nu beide "besmet zijn 🙂
Gerben de Munnik heeft geschreven op 30 juni 2019 om 20:41
Duidelijke tekst en uitleg.
Als je wilt leren duiken met plezier ben je hier aan het goede adres.
Heb mijn brevet gehaald, alles ging niet vanzelf maar waar ik problemen bevond werd ik goed opgevangen en werd er alle rust en tijd genomen om jezelf vertrouwen terug te vinden.
Moest er elke keer een uur voor rijden maar heb er geen spijt van dat ik hier aangeklopt heb.
Delta Phi Diving/Jan, Robin en Sven bedankt!
Inèz heeft geschreven op 15 mei 2019 om 07:16
Jan is de beste duikinstructeur die je kan treffen. Alleen mijn theorie bij hem gedaan om mijn praktijkexamen in het buitenland te kunnen doen. Alles gehaald, alleen veel moeite moeten doen om uiteindelijk geregistreerd te worden bij PADI door de desbetreffende duikschool op mijn vakantiebestemming. Daar heeft Jan ook heel fijn bij geholpen. Het was helemaal niet zijn verantwoordelijk en hij had het niet hoeven doen maar hij deed het gelukkig toch! Fijn, zo’n steun in de rug.
Bedankt Jan! Een dikke 10.
wouter heeft geschreven op 22 april 2019 om 20:28
het was super , heb eerst een introductie les en daarna duik gehad dat was erg leerzaam en leuk . zo kennis gemaakt met de uitrusting en de mensen die ons hebben geholpen en les gaven deden het super !

daarna zijn we naar TODI in België geweest. dit was ook super om te doen ! nu ook wel besmet met het duik virus .

tot snel !
Rob van Gils heeft geschreven op 6 april 2019 om 17:44
Samen met mijn zoon Tim heb ik de “Discover scuba diving” les gedaan. Met 10 jaar is Tim nog best jong om te duiken, dus ik vond het best spannend of het hem zou bevallen. Mede dankzij de rustige en geduldige instructies van de duikinstructeurs ging het hartstikke goed. Alles was top geregeld, echt een aanrader voor als je het gevoel van duiken wilt ervaren.
Bert en Leontine Haaijer heeft geschreven op 16 februari 2019 om 09:25
Na de theorie avond op 14 februari konden we deelnemen aan de eerste duikles in het zwembad.
Dit was toch wel spannend maar toch vooral genieten!! Dit is zeker ook dankzij de uitleg en begeleiding van Jan en Eleonore.
We hopen ons duikbrevet te halen in Lanzerote, en zijn de vluchten al aan het regelen:) Bedankt namens Bert en Leontine
Gonneke Jonkman heeft geschreven op 9 februari 2019 om 15:15
Gisteren, 8 februari, mijn eerste theorie- en duikles gehad. Het was heel erg leuk! Prima uitleg en veel geleerd. Onder water gingen alle oefeningen goed. Ik krijg nu nog meer zin in de duikvakantie naar Lanzarote in april.
Matthias Dubbelman heeft geschreven op 31 januari 2019 om 11:35
Wat was het spannend! Maar wat ging het fantastisch. Matthias die 2 jaar over zijn A diploma heeft gedaan, ging nu gewoon duiken. Bedankt Jan, voor de rust, het vertrouwen dat je hem gaf. Hij vond het een supergave ervaring. Dit krijgt nog wel een vervolg!
Kelly heeft geschreven op 18 december 2018 om 12:39
We hebben de introductieduik bij duikcentrum Delta Phi Diving gevolgd. De uitleg was duidelijk (ook onder water) en de sfeer was goed. Duidelijk te zien dat Jan echt passie voor het duiken heeft. We hebben besloten om terug te komen voor de PADI Open Water Diver.
Marc spanjaard heeft geschreven op 3 november 2018 om 10:06
Na meerdere keren privé te hebben gedoken gisteren de eerste les gehad bij Delta Phi Diving in Apeldoorn.
Na eerst een theorie gedeelte te hebben gedaan waarin perfect en goed werd uitgelegd door Jan wat de theoriepunten en beginselen van het duiken waren zijn we daarna voor de praktijk naar het zwembad gegaan waar we door 2 zeer ervaren duikers van Delta Phi Diving de praktijk punten geleerd hebben en daarna vrij mochten duiken uiteraard onder goede begeleiding van deze zeer fijne mensen die bij ons waren.
Delta Phi...héél erg bedankt voor deze “beginduik” en hopelijk in de toekomst veel duikplezier!!!
Djilan de Groot heeft geschreven op 8 september 2018 om 12:49
Eerst een gezellige kennismaking gehad. Een stel die van hun hobby werk gemaakt hebben. Ze hebben veel passie voor het duiken.
Volgende stap was de introductieduik. Eerst wat theorie gevolgd met een duik van een uur bij aquacentrum Malkander. Is gewoon gaaf om te doen. Prima sfeer ook
Marjolein Hofstede heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 15:10
Afgelopen vrijdagavond, 24-08-2018, een introductieduik in malkander gehad. Een onwijs gave ervaring. Van te voren duidelijke uitleg van Jan en Eleonora. Het was een ontspannen sfeer. Dat nam de zenuwen een beetje weg 😉 .
Op naar het zwembad. Ook daar goede begeleiding en uitleg voor en tijdens het duiken.
Je hoeft ook echt niet bang te zijn dat er wat gebeurd. Ze houden je nauwlettend in de gaten. Dat geeft echt een vertrouwd gevoel. Top!
Bedankt!
Erik Meijer heeft geschreven op 25 augustus 2018 om 21:31
Van mijn vriendin heb ik mijn padi als cadeau gekregen.
Het gevoel wat Jan mij gaf was een welkom familie gevoel!
Jan legde alles op een rustige manier uit, soms met een beetje humor.
Bij duikschool DeltaPhi Diving voel je op je gemakt.
Ik heb erg veel geleerd en genoten van mijn duiken met Jan.
Mocht je op zoek zijn naar een goeie duikschool? Zoekt niet verder want je vindt geen betere.
DeltaPhi Diving erg bedankt voor alles!
Anne-Marieke heeft geschreven op 23 augustus 2018 om 12:31
In de zomervakantie zijn wij (Wijtze, Anne-Marieke, Pieter en Han) voor de tweede keer mee geweest met DeltaPhidiving naar Lanzarote. Dit jaar hebben Han (11) en ik onze (Junior) Open Water Diver afgemaakt bij Dive Collega Lanzarote. Pieter (13) heeft een Specialty "Digital Underwater Photography" gevolgd.
De vakantie was net als vorig jaar weer goed geregeld door Jan. Dive College Lanzarote kunnen wij aanbevelen op basis van goede sfeer, flexibiliteit en kwaliteit.
Net als bij DeltaPhi Diving hebben wij bij Dive College Lanzarote een heel goed/betrouwbaar gevoel om daar met kinderen te gaan duiken.
Eric (52), Marina (47) en Ricardo (12). heeft geschreven op 16 juli 2018 om 15:41
Ik, Ricardo heb een super leuke proefduik in het zwembad van Landal Rabbit Hill gemaakt. In mei gingen we mee naar Lanzarote. Dit was mijn eerste keer naar een ver land met het vliegtuig. Daar heb ik samen met papa Eric mijn duikbrevet gehaald. De laatste dag hebben we een museumduik met allemaal beelden gemaakt. Dat was heel erg leuk. Ik wil Jan en Eleonora bedanken voor de proefduik en de theorielessen. Ik begreep het allemaal goed en was in 1 keer geslaagd. Mama Marina heeft niet gedoken maar wel genoten. Het was allemaal goed geregeld en de groep was gezellig. Bedankt.