Home | Recensies
 

Trots maar vooral dankbaar zijn wij met de vele positieve reacties van onze ex-cursisten (zie o.a. Google, Facebook), en al meerdere keren kregen wij de titel “Beste bedrijf van Apeldoorn”,…dan moet duiken met ons wel leuk zijn! #DuikenisLeuk
 

Wij hebben ook een eigen Gastenboek, hieronder lees je de berichten.

 
Ons Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
128 berichten.
Joost heeft geschreven op 30 juni 2022 om 09:48
Heerlijk om eens geduikt te hebben (gisteren) goede uitleg van te voren van Jan, waardoor alle theorie en de uitleg over bepaalde scenario’s al een keer behandeld werd, hierdoor konden wij alles in het water uitproberen en was het dus niet allemaal nieuw voor ons. Bij het duiken werden wij geholpen door Jan en Robin.

Beide bedankt hiervoor,
Marc Spanjaard heeft geschreven op 7 juni 2022 om 15:00
Jan.

Héél erg bedankt voor de cursus/opleiding Openwater Diver.
Met jouw kennis,vakkundigheid én vooral rust was deze cursus een top beleving.

Héél erg bedankt Jan (en robin)
Ryeau Van De Laak heeft geschreven op 1 juni 2022 om 19:26
Vandaag heb ik een proef duik mogen doen onder leiding van Jan.
Ik vind dit begin tot eind een hele fijne ervaring. Jan is een onwijs vriendelijk man die alles goed en duidelijk uitlegt. De theorie is met duidelijke voorbeelden en niet te lang.

Eenmaal in het water werd ook alles heel rustig en stap voor stap uitgelegd door middel van die handsingalen die we in de theorie geleerd hadden.

In het begin merkte ik aan mijn ademhaling dat ik een klein beetje in paniek begon te raken en het liefste naar boven wilde gaan. Dit gaf ik bij Jan aan. Hij gaf aan rustig te blijven, diep in en diep uit te ademen tot dat ik mijn ademhaling weer onder controle had.

Hierna is dit niet meer gebeurd en had ik een geweldige ervaring samen met mijn vriendin.

Ik beveel Jan van harte aan.
Frans heeft geschreven op 19 mei 2022 om 10:43
Een gedeelte van de zwembad duiken in Nederland gedaan en de rest in Lanzarote. Naast het veiligheids aspect ook ontzettend veel plezier gehad. Het was nog net geen privé les maar zo voelde het wel door de persoonlijke aandacht. De laatste les had Jan geregeld dat we met de boot meekonden voor de afsluitende duik. Een erg leuke en leerzame opleiding gehad.
Alexander heeft geschreven op 14 mei 2022 om 19:58
Jan Robin Naomi bedankt voor de lessen. Alles goed geregeld en duidelijke uitleg. Vandaag mijn brevet gehaald!! Nogmaals bedankt voor alles.
Eric en Judith Hooydonk heeft geschreven op 25 april 2022 om 10:09
Na een mindere ervaring op Aruba, kwamen we gelukkig op de website van Delta Phi terecht. De vele reviews over het geduld en goede uitleg van de instructeurs overtuigden ons om de PADI introductieprogramma ‘Discover Scuba Diver’ te volgen.

Jan maakte de reviews over zijn aanpak meer dan waar. We hebben genoten van de eerste les en gaan dan ook enthousiast verder om ons brevet te halen. Wij raden Delta Phi dan ook heel erg aan bij iedereen die zijn/haar duikbrevet wil halen!
Patricia Neves heeft geschreven op 18 april 2022 om 12:54
I had a great time! Thank you team for this fantastic experience. We will be back soon.
Armin en Esther heeft geschreven op 8 april 2022 om 15:05
Hele fijne lessen en begeleiding van Naomi. De instructeurs gaan met volle enthousiasme het water in en ze laten je niet "zwemmen". Inmiddels al twee lessen gehad in Enschede en nu over twee weken naar België. Nu al zin!
Peter Tamerus heeft geschreven op 28 maart 2022 om 17:44
Mijn zoon Nick (17) en ik (55) hebben afgelopen vrijdag het PADI introductieprogramma ‘Discover Scuba Diver’ gevolgd in zwembad Malkander. Samen met 4 andere cursisten hebben Jan, Naomi en Robin ons op een heel leuke manier kennis laten maken met duiken. Eerst theorie en vervolgens het zwembad in. We vonden het heel leuk en kijken terug terug op een bijzondere ervaring die naar meer smaakt. We willen in Nederland ons brevet halen, zodat we komende zomer tijdens onze vakantie volop kunnen genieten van de onderwaterwereld bij Tanzania.
Gerard en Ingrid heeft geschreven op 26 maart 2022 om 21:48
Mijn man en ik (56 en 53 jaar) hebben ons op gegeven voor een duikles bij delta phi Diving omdat we deze zomer op vakantie gaan en daar mooie gebieden zijn om te duiken.
Ik dacht eerst..we gaan gewoon mee met een duikexcursie , maar ben uiteindelijk enorm blij dat we deze duikles hebben gevolgd.
Jan, de duikinstructeur, heeft in het zwembad in Apeldoorn eerst de theorie met ons doorgenomen. ( er komt meer bij kijken dan ik verwacht had)
Hij stelde ons enorm op ons gemak en legde alles op een leuke manier uit.
Onze eerste ervaring met het duiken is hierdoor een succes geworden.
Naomi en Robin ook jullie bedankt voor de uitleg en begeleiding onder water.
Het lijkt ons leuk om verder te gaan met de duiklessen.
Groeten van Gerard en Ingrid
Femke Broekhuizen heeft geschreven op 12 maart 2022 om 19:05
Na een proefduik in het zwembad hadden wij besloten om mee te gaan op duikvakantie naar Lanzarote om ons brevet te halen.
Wat een geweldige ervaring.

Helaas is dit mij door angsten niet gelukt, dit lag zeker niet aan de begeleiding! Er is alles aan gedaan om het wel te laten lukken, maar ik heb zelf besloten om dit op een ander moment weer te proberen bij Deltha Phi diving!
Dario heeft geschreven op 12 maart 2022 om 18:12
Een paar dagen geleden teruggekomen van een duikvakantie met Delta Phi Diving in Lanzarote. Wat een ontzettend mooie ervaring om de Open Water Diver cursus te halen in zo'n mooi land!

Gelukkig hadden wij onze theorie in Nederland al gehaald met duidelijk huiswerk. Ik heb het gevoel gehad dat Delta Phi Diving keek naar mijn leerbehoefte en daar op inspeelde. Ik kijk erg prettig terug op de cursus.

Daarnaast heb ik meerdere duiken gemaakt met de instructeurs nadat ik mijn brevet gehaald heb. Ik werd op een ongelofelijke manier welkom geheten in een hele nieuwe (onderwater)wereld.

Mocht je dit avontuur aan willen gaan, dan zou ik je de reis naar Lanzarote met Delta Phi Diving zeker aanraden!
Sabrina en Peter heeft geschreven op 12 maart 2022 om 16:31
Erg duidelijke en leerzame lessen ontvangen van Jan. Zou de lessen zeker aanraden aan andere:)
Sabina heeft geschreven op 17 februari 2022 om 12:53
Woensdag 7 februari een proefduik gemaakt met Jan. Eerst online goede uitleg/ instructies gekregen. S’middags naar Enschede voor de duik. Jan nam alle tijd voor me en we zijn ruim een uur (toch wel koud) onder water geweest. Kortom een geslaagde dag en zeker de moeite waard om eens te proberen.
Miranda Peters heeft geschreven op 7 februari 2022 om 11:45
Wij hebben als gezin met kinderen van 12 en 15 jaar een proefduik gedaan. Wat een leuke ervaring, zelf hadden we al onze padi gehaald (jaren geleden en al lang niet meer gedoken)
Wat super om dat met onze kinderen te kunnen doen. Onze jongste vond het toch een beetje spannend en ze is heel fijn begeleid door Naomi die echt de tijd voor haar nam.
Nu zijn de kinderen ook heel enthousiast en willen ook een cursus doen.
Jan, Robin en Naomi super bedankt voor deze ervaring je ziet ons binnenkort weer!
Groet, Eric, Miranda, Lennard en Marit
Joost & Annelies heeft geschreven op 4 februari 2022 om 17:59
Na 8 jaar niet te hebben gedoken, hebben wij de PADI ReActivate cursus gedaan bij Delta Phi. De digitale theorie van PADI was in ons eigen tempo te volgen, waarbij Jan voor ons klaar stond mochten er vragen zijn. Voor de opfrisduik gingen we met Jan naar Diveworld in Enschede: ontzettend leuke en relaxte plek om eens te duiken. Jan legde alles duidelijk en rustig uit en er was ruimte voor onze eigen wensen. We hebben samen met Jan echt een heerlijke dag gehad; de cursus én de duikschool zijn echt een dikke aanrader!
Menno, Eline , Naut heeft geschreven op 30 januari 2022 om 14:32
Vrijdagavond 28-01 hadden wij met 3 personen (Menno, Eline en Naut) tegelijk de introductiecursus bij Delta Phi Diving. Vooraf kregen wij een duidelijke instructie. Daarna werden in het water helder en rustig de basis beginselen van het duiken uitgelegd. Met meerder instructeurs was er voor iedereen voldoende aandacht. De tijd vloog om en voordat wij het wisten moesten wij het water al weer uit. Een vervolg gaat er zeker komen.
Annika heeft geschreven op 18 november 2021 om 19:23
We konden ontzettend snel terecht voor de cursus bij Delta Phi Diving en alles werd super geregeld! Jan is een hele fijne instructeur die alles heel duidelijk uitlegt en mensen op z’n gemak stelt. Hij stelde de leukste duikplekken voor, zo zijn we bij DiveWorld in Enschede wezen duiken en bij TODI in België! Alles behalve standaard zwembadduiken dus! Of we nu doordeweeks, in de avond of in het weekend wilden duiken, alles was bespreekbaar. Kortom: echt een aanrader! Bedankt Jan!
Romano heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 11:17
Ik vond het duiken een super ervaring! Van een beetje gevoel krijgen in de duiktoren, tot zwemmen in een bassin tussen de vissen. Het was hel leuk! Een ele aardige instructeur.
ik heb nu het 1e deel van mijn PADI brevet gehaald. De rustige uitleg van Jan was heel fijn en hielp dat ik alles beter begreep.
Thanks Jan.
Jolita heeft geschreven op 9 oktober 2021 om 14:20
Een eerste duikexperience gehad in een heerlijk verwarmd zwembad. Een mooie, eerste kennismaking met het duiken. De tijd vloog voorbij!
De ‘kennismakings experience’ is zeker aan te raden voor mensen die twijfelen of duiken iets voor hem/haar is.
Goede, rustige uitleg gekregen. Ik voelde mij bij jullie veilig en ontspannen onder water.
Hartelijk dank! Ook voor het toegezonden onderwater-filmpje van deze mooie ervaring.
Laurent heeft geschreven op 19 september 2021 om 10:53
Ik had erg veel plezier alles was erg duidelijk hoe Jan het uitlegde ik ga zeker nog een keer met hem duiken deze duikschool is aanteraden en instructeur natuurlijk 🙂
Quirine heeft geschreven op 9 september 2021 om 14:55
Jan is een rustige en fijne duikinstructeur. Ondanks dat ik het elke keer weer een beetje spannend vond, wist jan mij gerust te stellen op een geduldige manier. Ook werd er goed meegedacht qua tijdsplanning en behoeftes. Zeker een aanrader!
Roos heeft geschreven op 4 september 2021 om 21:28
Super fijne en ook leuke beschutwater duikles gehad! Veel geleerd, uitgebreide en goede instructies, waardoor ik mij ook voldoende safe voelde en de bedoeling begreep. Mijn theorie beter verankerd nu Dank je wel Jan en de foto's van Bonaire komen zeker nog! Ik ben klaar voor deel 3 van het Padi-duikbrevet, de buitenduiken op Bonaire. 👌🤿🏝
Jarno en Marc heeft geschreven op 29 augustus 2021 om 16:53
Introductiecursus gedaan bij Jan in de duiktoren van DiveWorld in Enschede.
Enorm leuke middag met duidelijke instructie en fantastische eerste duik!
Selina Kuiper heeft geschreven op 11 augustus 2021 om 21:43
Met Jan is het nooit saai, een man met leuke humor! Ik had één keer een proefduik gemaakt in Tenerife maar had dat als onprettig ervaren. Daarom heb ik er nooit meer bij nagedacht om te gaan duiken. Echter wilde ik het nogmaals proberen. Jan stelt je enorm op je gemak vòòr elke les en legt goed en duidelijk uit in zijn briefing wat je te wachten staat. Het liefst doet hij dit op een avond van tevoren bij hem thuis, zodat je alles op je gemak kan laten doordringen en in je op kan nemen. Hij neemt de tijd voor je. Ik heb de duiklessen als zeer prettig ervaren en raad het een ieder aan om hier je duiklessen te volgen.
Niels & Manon heeft geschreven op 7 oktober 2020 om 11:23
Nadat we via een introductieduik kennis hebben gemaakt met het duiken hebben we besloten ons duikbrevet ook te halen.
De begeleiding van Jan, Eleonora en Sven is uitstekend!
Door omstandigheden was het met de planning wat puzzelen maar hier waren altijd goede oplossingen voor.
Ook tijdens het duiken was er alle tijd om alle praktische oefeningen door te nemen en uit te voeren.
Mijn volgende duikopleiding zou ik hier zeker weer doen.
Ronald heeft geschreven op 14 september 2020 om 21:26
Op 26 augustus was het dan zover! 's Morgens was het dan slecht weer, maar in de middag was het prima en kon ik "afzwemmen" in Bussloo. Ik moet zeggen een super ervaring!
Beter dan ik had verwacht, omdat er - zeker tijdens de eerst duik - best goed zicht was.
Dus vandaag ben ik samen met Jan ondergedoken in het relatief warme water van de lokale plas.
Deze goede ervaring kan ik naast de andere goede ervaringen zetten, waarbij Jan (en familie) de grondbeginselen van het duiken mij onder de knie brachten. Van zwembad duiken, een duiktoren, zwemmen tussen tropische vissen en eindigend met het aanschouwen van twee grote snoeken in Bussloo.
Het was een super ervaring en ondanks de Corona ellende – waardoor het traject iets langer was – kan ik mij bij de PADI familie voegen.

Jan, dank voor je inzet en de noodgedwongen creatieve oplossingen in Corona tijd.
Dank je voor deze duik-beleving, want dat is het!
Siska heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 15:57
Vandaag de PADI ReActivate gedaan met Jan in Dive World Enschede. Na 20 jaar weer een 'eerste' duik gemaakt onder deskundige begeleiding van Jan. Het was super! Jan legt alles heel duidelijk en rustig uit, waardoor de duik heel soepel is verlopen. Ik ben weer helemaal enthousiast geworden en ga een duikvakantie boeken, zodra het weer kan.
Thanks Jan!
René heeft geschreven op 22 augustus 2020 om 15:44
Mijn introductieduik als kennismaking met duiken gisteren was geweldig! Jan is heel flexibel, dus kon het bij DiveWorld in Enschede. De ontspannen instructie was heel duidelijk, en prettig uitgelegd. Daardoor wist ik goed wat ik kon verwachten, en Jan speelt soepel in op eigen vragen. Stap voor stap de uitrusting aan en het water in. Eerst de aangekondigde oefeningen, en hoewel ze heel simpel lijken was het toch wel wat spannend. Jan is uiterst rustig en geduldig, en daarmee lukte het mij ook om de rust te vinden. Rustig afgedaald, en tot op 10m diepte gedoken. Het is heel prettig te merken hoe goed Jan je in de gaten heeft, en dat was belangrijk om er echt van te kunnen genieten. Een onvergetelijke ervaring!
Giulia heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 09:52
Top duikschool! Persoonlijke aandacht, fijne lessen, goede manier van uitleggen. De eigen duikervaringen worden gedeeld, waardoor je zelf alleen maar enthousiaster wordt! Ook aanbod voor een duikvakantie, wat goed is om te weten als beginnende duiker. En extra veel geduld en rust wanneer je paniek hebt tijdens het duiken 🙂 Hele fijne ervaring! Bedankt Jan!
Chris heeft geschreven op 11 augustus 2020 om 18:13
Cursus was heel goed, duidelijke uitleg, flexibel datums inplannen, en als ik voor de theorietoetsjes meer informatie nodig had dan kon ik het gewoon vragen via Whatsapp.
Patrick heeft geschreven op 7 augustus 2020 om 08:52
Afgelopen week hebben Jan en ik in de zomerwarmte mijn laatste duiken voor mijn OWD gedaan. Wat een fijne ervaring was deze cursus! Geen gehaast, geen gedoe. Jullie zeiden dat de focus ligt op persoonlijk contact en vooral een leuke ervaring. Dat hebben jullie meer dan waar gemaakt. Aandacht voor de individuele wensen, waarbij DiveWorld en TODI (BE) geweldige toevoegingen waren. Daarnaast ben ik natuurlijk ook heel blij met alle extra inzet die jullie hebben gedaan rond mijn buitenduiken. Dit gaf wel duidelijk aan: ik ben bij jullie geen nummertje, jullie doen het echt voor de (aanstaande) duiker. Wat voor mij het mooist was, is jullie oprechte passie voor het duiken. Het werkte aanstekelijk en maakt de ervaring zoveel mooier. Dank daarvoor! Met mijn PADI in de hand kan ik nu echt starten, klaar om er verder in te duiken. Ik heb er echt zin in! Mede door jullie ben ik overtuigd: #duikenisleuk
Marcel Rab heeft geschreven op 5 augustus 2020 om 11:17
Na de succesvolle Discover Scuba Diving experience samen met mijn dochter besloten voor het PADI OWD brevet te gaan.
Met veel enthousiasme zijn we gestart totdat het covid-19 virus de kop op stak. We konden niet verder met oefenen, zwembaden gesloten.
Erg jammer natuurlijk maar Jan heeft ons regelmatig achter de vodden aan gezeten om de theorie ondertussen op te pakken en ons via Skype up to date gehouden.
Toen we weer het water in mochten ging het snel, met Dive World Enschede, aansluitend TODI en Bussloo heeft Jan ons op een zeer prettige en professionele wijze de grondbeginselen van het duiken bijgebracht met als eindresultaat dat we allebei nu ook gecertificeerd duiker zijn!
Een hele hoop geleerd en meegemaakt waarbij we ons altijd op het gemak hebben gevoeld onder Jan zijn begeleiding.
Zeker niet te vergeten de rest van het Delta Phi Team, bedankt Eleonora, Sven en Robin!

Nu proberen zoveel mogelijk ervaring op te doen, thanks Jan en die snoek van een meter was gaaf hoor!
Michael Menzing heeft geschreven op 29 juli 2020 om 22:04
Samen met mijn vrouw hier het padi open water brevet behaald.
Zelfs tijdens de corona heeft Jan zijn best gedaan door EXTRA lessen te geven via Skype zodat we er lekker in bleven..
Alles zeer professioneel en vooral heel duidelijk.
Jan kan alles mooi uitleggen door middel van duikverhalen ???.
Ik ga zeker verder met lessen bij Jan voor meerdere brevetten.
#duikenisleuk

Jan Bedankt ??
Christiaan Garritsen heeft geschreven op 9 juli 2020 om 21:13
Super lessen!
Jan neemt de tijd is duidelijk en alles is heel gemoedelijk.
Heb met heel veel plezier deelgenomen aan de padi open water cursus.
Onwijs veel geleerd en trots mijn eerste duikbrevet gehaald!
Gedoken op verschillende mooie en leuke locaties met als gevolg, geweldige ervaringen.
Jan bedankt.!
Henk heeft geschreven op 24 juni 2020 om 21:44
Vandaag de laatste twee duiken in open water gedaan.
We hadden wel heel goed weer.
Door de goede uitleg van Jan, gaat er toch wat spanning die je heb minder worden
Onder water de oefeningen gedaan.
Het zicht was wel minimaal, maar toch goed te doen.
Jan bedankt voor de leuke duiken die ik met jou mocht meemaken
Daphne heeft geschreven op 27 januari 2020 om 19:55
Bij Delta Phi Diving een begin gemaakt om ons PADI OWD te halen. Zeer duidelijke instructie gehad.
We kregen de keus om de zwembadduiken in het zwembad in Apeldoorn te doen of bij DiveWorld in Enschede en TODI in Belgie. Voor de laatste optie gekozen om al kennis te maken met duiken in dieper water (10 meter).
Zeer goeie ervaring en meer dan klaar om onze buiten water duiken in tropisch water te maken. Bedankt.
Arnoud heeft geschreven op 11 januari 2020 om 21:50
Op een leuke ongedwongen manier voor het eerst kennis gemaakt met duiken.....gezellig ontvangen met een kopje koffie. Hierna korte uitleg gehad.
In het zwembad ging het gebeuren....onder goede begeleiding wat oefeningen gedaan.
Jan en Eleonore bedankt voor een leuke avond... dit smaakt zeker naar meer
Henk heeft geschreven op 28 oktober 2019 om 21:25
De eerste theorie les is zeer goed uitgelegd, alles was begrijpelijk en wat in het binnenbad gebeuren moest is stap voor stap verteld. In het binnen bad voor het eerst onder water was wel spannend, door de goede aanwijzingen van Jan is alles positief verlopen, ga nu verder met het vervolg, ik heb er zin in.
Anouk heeft geschreven op 26 oktober 2019 om 12:00
Ik heb een erg leuke eerste ervaring met duiken gehad tijdens het introductieprogramma. Jan heeft de theorie van te voren op een fijne en duidelijke manier uitgelegd voordat we het water ingingen. Ondanks de spanning die er bij kwam kijken wist Jan de rust er in te brengen om de oefeningen te doen. Super bedankt Jan en Eleonora
Corrine Kroese heeft geschreven op 1 oktober 2019 om 09:59
Wegens omstandigheden de duikopleiding van onze kinderen in Egypte af moeten breken. We zouden al snel weer terug naar Egypte om de opleiding af te maken. We hadden de wens om de theorie in Nederland af te ronden ivm taalbarrière bij de kinderen (10 en 12). Delta Phi Diving gebeld of ze op (zeer) korte termijn dit konden verzorgen. Hier werd enthousiast op gereageerd. Geduld met de kinderen en flexibel in de mogelijkheden maakten mogelijk dat ze met de theorie op zak af kunnen reizen naar Egypte. Examen mondeling afnemen ivm leesproblemen was ook geen enkel probleem. Mooi portaal met de nodige leerstof beschikbaar, echt top. Jan, super bedankt.
Paul venema heeft geschreven op 11 september 2019 om 19:15
Afgelopen vrijdag met introductie les mee geweest in t malkander en dat was in een woord geweldig!!!
Zeker de moeite waard om te proberen. Ik zag er wel een beetje tegen op maar was helemaal geweldig!!!

Echt een aanrader, ik ga zeker verder met de duikopleiding!
Emma Streutker heeft geschreven op 9 september 2019 om 18:22
Erg fijne duikschool, ik wilde van mijn Scuba een open water maken en dit kon gemakkelijk. Eerste twee zwembadduiken in het TODI in België mogen maken wat op zich al een geweldige ervaring was. De twee buiten duiken gemaakt in een meer. Beide keren top service en de begeleiding was erg betrouwbaar en duidelijk. Hartstikke bedankt Jan!
Marcel Rab heeft geschreven op 7 september 2019 om 08:33
Mijn dochter wilde na het snorkelen op onze vakantie in Bali heel graag een keertje ervaren hoe het is om echt te duiken, ze had zelf al Delta Phi Diving gevonden op internet en. Als verassing voor haar verjaardag kreeg ze de Discover Scuba Diving cadeau. Het was kort dag maar de inschrijving was snel geregeld. Onder het genot van een kopje koffie eerst het theorie gedeelte met een aantal leuke voorbeelden en vragen was het tijd om naar het zwembad te gaan. Alles werd voor ons geregeld door Jan, Eleonora, Sven en Robin, gechecked en daar gingen we! Wat een geweldige ervaring en professionele begeleiding. Wij hebben ons de gehele duik op ons gemak gevoeld en na de oefeningen kregen we het zelfs voorelkaar om het zweven een beetje uit te proberen. Een aanrader voor iedereen die wil ervaren hoe het is om op een heel veilige manier onderwater te kunnen ademen en de sensatie van echt duiken te beleven.
Jeroen van Wissen heeft geschreven op 18 augustus 2019 om 13:05
De duikcursus die ik met mijn zusje hebt gevolgd hier was vanaf het begin uitstekend. Er wordt op een leuke manier theorie uitgelegd en de duiken zelf zijn heel leuk om te doen! Je leert snel en goed hoe alles werkt!
Zeker een aanrader aan iedereen die een leuke duikschool zoekt
Ronald heeft geschreven op 1 augustus 2019 om 20:34
Eind juli ben ik voor het eerst onder water geweest. Na een korte uitleg bij één van de dive-masters thuis, vertrokken we richting zwembad Malkander in Apeldoorn. Aldaar gingen we onder water met z'n allen.
Een heerlijke avond - veel geleerd die avond, duidelijke uitleg zowel door Jan als door Robin.
Goed en voldoende materiaal, ga zeker verder met de cursus!
Ook leuk dat zoonlief die avond mee was. ook hij heeft hier PADI + aanvullende cursussen gedaan.
Gevolg is dat we nu beide "besmet zijn 🙂
Gerben de Munnik heeft geschreven op 30 juni 2019 om 20:41
Duidelijke tekst en uitleg.
Als je wilt leren duiken met plezier ben je hier aan het goede adres.
Heb mijn brevet gehaald, alles ging niet vanzelf maar waar ik problemen bevond werd ik goed opgevangen en werd er alle rust en tijd genomen om jezelf vertrouwen terug te vinden.
Moest er elke keer een uur voor rijden maar heb er geen spijt van dat ik hier aangeklopt heb.
Delta Phi Diving/Jan, Robin en Sven bedankt!
Inèz heeft geschreven op 15 mei 2019 om 07:16
Jan is de beste duikinstructeur die je kan treffen. Alleen mijn theorie bij hem gedaan om mijn praktijkexamen in het buitenland te kunnen doen. Alles gehaald, alleen veel moeite moeten doen om uiteindelijk geregistreerd te worden bij PADI door de desbetreffende duikschool op mijn vakantiebestemming. Daar heeft Jan ook heel fijn bij geholpen. Het was helemaal niet zijn verantwoordelijk en hij had het niet hoeven doen maar hij deed het gelukkig toch! Fijn, zo’n steun in de rug.
Bedankt Jan! Een dikke 10.
wouter heeft geschreven op 22 april 2019 om 20:28
het was super , heb eerst een introductie les en daarna duik gehad dat was erg leerzaam en leuk . zo kennis gemaakt met de uitrusting en de mensen die ons hebben geholpen en les gaven deden het super !

daarna zijn we naar TODI in België geweest. dit was ook super om te doen ! nu ook wel besmet met het duik virus .

tot snel !
Rob van Gils heeft geschreven op 6 april 2019 om 17:44
Samen met mijn zoon Tim heb ik de “Discover scuba diving” les gedaan. Met 10 jaar is Tim nog best jong om te duiken, dus ik vond het best spannend of het hem zou bevallen. Mede dankzij de rustige en geduldige instructies van de duikinstructeurs ging het hartstikke goed. Alles was top geregeld, echt een aanrader voor als je het gevoel van duiken wilt ervaren.
Bert en Leontine Haaijer heeft geschreven op 16 februari 2019 om 09:25
Na de theorie avond op 14 februari konden we deelnemen aan de eerste duikles in het zwembad.
Dit was toch wel spannend maar toch vooral genieten!! Dit is zeker ook dankzij de uitleg en begeleiding van Jan en Eleonore.
We hopen ons duikbrevet te halen in Lanzerote, en zijn de vluchten al aan het regelen:) Bedankt namens Bert en Leontine
Gonneke Jonkman heeft geschreven op 9 februari 2019 om 15:15
Gisteren, 8 februari, mijn eerste theorie- en duikles gehad. Het was heel erg leuk! Prima uitleg en veel geleerd. Onder water gingen alle oefeningen goed. Ik krijg nu nog meer zin in de duikvakantie naar Lanzarote in april.
Matthias Dubbelman heeft geschreven op 31 januari 2019 om 11:35
Wat was het spannend! Maar wat ging het fantastisch. Matthias die 2 jaar over zijn A diploma heeft gedaan, ging nu gewoon duiken. Bedankt Jan, voor de rust, het vertrouwen dat je hem gaf. Hij vond het een supergave ervaring. Dit krijgt nog wel een vervolg!
Kelly heeft geschreven op 18 december 2018 om 12:39
We hebben de introductieduik bij duikcentrum Delta Phi Diving gevolgd. De uitleg was duidelijk (ook onder water) en de sfeer was goed. Duidelijk te zien dat Jan echt passie voor het duiken heeft. We hebben besloten om terug te komen voor de PADI Open Water Diver.
Marc spanjaard heeft geschreven op 3 november 2018 om 10:06
Na meerdere keren privé te hebben gedoken gisteren de eerste les gehad bij Delta Phi Diving in Apeldoorn.
Na eerst een theorie gedeelte te hebben gedaan waarin perfect en goed werd uitgelegd door Jan wat de theoriepunten en beginselen van het duiken waren zijn we daarna voor de praktijk naar het zwembad gegaan waar we door 2 zeer ervaren duikers van Delta Phi Diving de praktijk punten geleerd hebben en daarna vrij mochten duiken uiteraard onder goede begeleiding van deze zeer fijne mensen die bij ons waren.
Delta Phi...héél erg bedankt voor deze “beginduik” en hopelijk in de toekomst veel duikplezier!!!
Djilan de Groot heeft geschreven op 8 september 2018 om 12:49
Eerst een gezellige kennismaking gehad. Een stel die van hun hobby werk gemaakt hebben. Ze hebben veel passie voor het duiken.
Volgende stap was de introductieduik. Eerst wat theorie gevolgd met een duik van een uur bij aquacentrum Malkander. Is gewoon gaaf om te doen. Prima sfeer ook
Marjolein Hofstede heeft geschreven op 26 augustus 2018 om 15:10
Afgelopen vrijdagavond, 24-08-2018, een introductieduik in malkander gehad. Een onwijs gave ervaring. Van te voren duidelijke uitleg van Jan en Eleonora. Het was een ontspannen sfeer. Dat nam de zenuwen een beetje weg 😉 .
Op naar het zwembad. Ook daar goede begeleiding en uitleg voor en tijdens het duiken.
Je hoeft ook echt niet bang te zijn dat er wat gebeurd. Ze houden je nauwlettend in de gaten. Dat geeft echt een vertrouwd gevoel. Top!
Bedankt!
Erik Meijer heeft geschreven op 25 augustus 2018 om 21:31
Van mijn vriendin heb ik mijn padi als cadeau gekregen.
Het gevoel wat Jan mij gaf was een welkom familie gevoel!
Jan legde alles op een rustige manier uit, soms met een beetje humor.
Bij duikschool DeltaPhi Diving voel je op je gemakt.
Ik heb erg veel geleerd en genoten van mijn duiken met Jan.
Mocht je op zoek zijn naar een goeie duikschool? Zoekt niet verder want je vindt geen betere.
DeltaPhi Diving erg bedankt voor alles!
Anne-Marieke heeft geschreven op 23 augustus 2018 om 12:31
In de zomervakantie zijn wij (Wijtze, Anne-Marieke, Pieter en Han) voor de tweede keer mee geweest met DeltaPhidiving naar Lanzarote. Dit jaar hebben Han (11) en ik onze (Junior) Open Water Diver afgemaakt bij Dive Collega Lanzarote. Pieter (13) heeft een Specialty "Digital Underwater Photography" gevolgd.
De vakantie was net als vorig jaar weer goed geregeld door Jan. Dive College Lanzarote kunnen wij aanbevelen op basis van goede sfeer, flexibiliteit en kwaliteit.
Net als bij DeltaPhi Diving hebben wij bij Dive College Lanzarote een heel goed/betrouwbaar gevoel om daar met kinderen te gaan duiken.
Eric (52), Marina (47) en Ricardo (12). heeft geschreven op 16 juli 2018 om 15:41
Ik, Ricardo heb een super leuke proefduik in het zwembad van Landal Rabbit Hill gemaakt. In mei gingen we mee naar Lanzarote. Dit was mijn eerste keer naar een ver land met het vliegtuig. Daar heb ik samen met papa Eric mijn duikbrevet gehaald. De laatste dag hebben we een museumduik met allemaal beelden gemaakt. Dat was heel erg leuk. Ik wil Jan en Eleonora bedanken voor de proefduik en de theorielessen. Ik begreep het allemaal goed en was in 1 keer geslaagd. Mama Marina heeft niet gedoken maar wel genoten. Het was allemaal goed geregeld en de groep was gezellig. Bedankt.
Sander heeft geschreven op 8 juli 2018 om 21:19
Vandaag mijn PADI gehaald! Jan, Eleonora en Sven bedankt voor de geweldige duiklessen! Geen moment onveilig gevoeld! Duidelijk en geruststellende uitleg door Jan! De huiselijke sfeer geeft het duiken een extra dimensie! TODI en Enschede zijn zeker een aanrader!
Steenstra heeft geschreven op 8 juli 2018 om 19:52
Samen met mijn zoon van 13 vandaag onze PADI gehaald.
Perfect geregeld: zeer flexibel om eea te plannen. Bezoek aan 10 meter tank in Enschede was een leuke aanvulling.
Bezoek aan TODI in België een aanrader. Overal ruim de tijd voor.
Belangrijkste: ik stap.met een veilig gevoel met mijn zoon met flessen op het water in.
Absolute aanrader
Jan, Eleonora en Sven; dank
Jordy heeft geschreven op 6 juli 2018 om 05:44
Duidelijke en rustige uitleg en daarnaast ook zeker veel gezelligheid en goede sfeer maakten de duiklessen erg leuk. In overleg bleek van alles mogelijk, met als hoogtepunten de duiken in Todi en bussloo!
Charlotte (45) en. Lucas (11) heeft geschreven op 20 mei 2018 om 09:49
Na in Apeldoorn een proefduik te hebben gemaakt mee geweest naar Lanzarote om onze padi open water diver te halen. Wat een geweldige ervaring! Les krijgen in het Nederlands en met allemaal gezellige mensen op stap. Buiten de lessen om alle vrijheid om te doen wat je zelf wilt (geen verdere groepsverplichtingen), maar als je wilt aansluiten ben je altijd welkom. We kijken er met veel plezier op terug. Dit smaakt zeker naar meer!
Robert en Rianne heeft geschreven op 1 april 2018 om 11:21
Afgelopen vrijdag samen een introductieduik gedaan. Eerst heel ontspannend bij de Pelikaan theorie duidelijk uitgelegd door Jan en kennis gemaakt met de familie. Vervolgens op naar het zwembad Malkander, hier heeft Sven ons de beginselen van het duiken uitgelegd. Het was een heel leuke en mooie ervaring, gezellige instructeurs en het duiken smaakt zeker naar meer! Op naar het brevet

Jan, Eleonora en Sven, heel erg bedankt en ga zo door!
Peter heeft geschreven op 26 maart 2018 om 14:25
Leuk om op deze manier kennis te maken met de duiksport.
De duikclinic is zeker een opstap naar meer.
Wordt vervolgt, zeker weten.
Bianca heeft geschreven op 1 maart 2018 om 11:47
Afgelopen week een eerste echte les gehad. De theorie wordt op een leuke manier uitgelegd waardoor het blijft hangen.
Eerlijk is eerlijk ik zag een beetje op tegen bepaalde oefeningen onder water, maar de geruststelling van Jan en Eleonora en de relaxte houding van Sven maakte dat me dit allemaal erg mee viel! Op naar een PADI- certificaat
Nogmaals bedankt
Gijs heeft geschreven op 10 februari 2018 om 18:00
1e duik in het zwembad gemaakt! Prachtig. Ruim de tijd.
Op naar de volgende lessen en het buiten water.
Peter heeft geschreven op 20 januari 2018 om 20:13
Jan, Leonoor en Sven, het was weer super!!

Voor mij de tweede keer maar nu samen met mijn jongens, ze vonden het geweldig wat een ervaring. De rust die jullie uitstralen tijdens de uitleg en instructie geeft veel vertrouwen.
Nogmaals dank en tot ziens!!
Lukas (14) heeft geschreven op 6 januari 2018 om 19:48
Gedoken in het zwembad van Landal.
Dat was echt een super mooie avond!
Het was top! Dank u wel voor de mooie ervaring.
Het smaakt naar meer....:)
Jesse (10) heeft geschreven op 6 januari 2018 om 19:46
Het duiken was echt top. super gaaf gewoon.
Lennart en Nanoek Heijkamp heeft geschreven op 29 december 2017 om 11:44
Op 28-12 hebben Lennart en Nanoek een duikclinic gevolgd op het bungalowpark Rabbit Hill. Ze vonden het erg leuk, ze hebben een leuke eerste indruk gekregen van het duiken.
Instructies waren duidelijk en op een leuke manier!
Ze hebben leuke spelletjes in het water gedaan.
Thijs (10 jaar) heeft geschreven op 6 november 2017 om 12:29
Bedankt voor deze ervaring.
Het was geweldig een keer onder water te ademen!
Het was verreweg geweldig en heel aardige begeleiders.
Maaike heeft geschreven op 28 oktober 2017 om 20:55
Onze zoon Tijn heeft voor het eerst gedoken samen met jullie in het zwembad van de Miggelenberg. Hij vond het best spannend om te gaan doen maar heeft ontzettend genoten en volgens hem smaakt dit naar meer. Duidelijke uitleg en prettige persoonlijke benadering.
Het hoogtepunt van zijn vakantie! Nogmaals bedankt!
Remco van de Vegte heeft geschreven op 27 oktober 2017 om 19:07
Afgelopen dinsdag avond een introductie duik gedaan samen met mijn zoon op Landal park Miggelenhof.
Het was een mooie avond. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en mooie foto's om ons in de stemming te brengen. Ook in het zwembad werd alles rustig en persoonlijk benadert en als hoogtepunt de goocheltrucs onder water.
Peter en David Verboom heeft geschreven op 20 oktober 2017 om 12:46
Gisteren avond super leuke avond als vader en zoon gehad met introductie duiken! Bedankt. Is een aanrader als gezin te doen.
Ricardo Bronsgeest heeft geschreven op 18 oktober 2017 om 14:25
Samen met mijn zoon een geweldige duikclinic gedaan. Was er leuk en zeer leerzaam. Ik denk dat niet de laatste keer is dat wij hebben gedoken. De les was duidelijk en goed te volgen en de eerste duikstapjes in een zwembad waren heel erg leuk.
Wendy Hoogendijk heeft geschreven op 18 oktober 2017 om 11:22
Gisteren een duikclinic gehad... Na een nare ervaring een aantal jaar geleden durfde ik eigenlijk niet meer... maar wat ben ik blij dag ik jullie clinic gedaan heb... ben gelijk van mijn angst af... nogmaals heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring.. Gr. Marco en Wendy
Richard heeft geschreven op 18 september 2017 om 18:09
Vorige week mij PADI reactivate gedaan met Jan en Eleonora bij Diveworld in Enschede.
Super duidelijke en rustige uitleg.
Gert-Hein & Bianca heeft geschreven op 11 september 2017 om 16:24
Gisteren kennis gemaakt met de wereld van het duiken. Wat een gave ervaring en wat een rust onder water. Jan en Eleonora leggen alle goed uit.
Super bedankt en we gaan hier zeker vervolg aan geven!
Miriam van Baden heeft geschreven op 7 september 2017 om 15:37
Echt een hele leuke ervaring, begeleiding super en sfeer top!
Heel erg bedankt Jan en Eleonora! Groetjes Miriam
Sebastiaan heeft geschreven op 3 september 2017 om 08:11
Tijdens mijn vakantie bij landal Rabit Hill heb ik kennis gemaakt met het duiken. Wat een super ervaring is dit.
Ik ben er zo enthousiast over dat ik er zeker meer mee ga doen. De begeleiding van Jan en Eleonora was helemaal top. Bedankt hiervoor!
Groet Sebastiaan
Ischa heeft geschreven op 30 augustus 2017 om 16:34
Ik heb een duikles gevolgd op Landal Miggelenberg. Het was super, omdat we allerlei leuke spelletjes onder water deden. We kregen zelfs een goocheltruc. Het was ook erg leuk zo lang onder water te zijn (zeker 45 minuten).
Groetjes, Ischa uit Amsterdam
Hedy en Cas Pronk heeft geschreven op 28 augustus 2017 om 16:56
Hedy en Cas vonden het onwijs leuk om te duiken, het was een hele leuke ervaring. De begeleiding was top!!
Goeie duidelijke uitleg en erg leuk met de kinderen!!
Bedankt!!
Groetjes Fam Pronk.
Ricardo van 't Oever heeft geschreven op 18 augustus 2017 om 11:14
Gisteravond heeft onze zoon Ricardo een duikclinic van jullie gevolgd op Rabbit Hill. Hij wist niet dat duiken zooooooo leuk zou zijn! Hij heeft erg genoten en wil zeker nog eens met papa gaan duiken. De begeleiding was geweldig en jullie hadden alle aandacht voor iedereen.
8 jaar geleden hadden onze andere zoon en mijn man Eric ook al zo'n geweldige ervaring. Dit gunde wij Ricardo ook en dat heeft hij van jullie gekregen.

Bedankt voor de mooie ervaringen!

Groetjes van familie van 't Oever.
Ariane Prins heeft geschreven op 18 augustus 2017 om 08:33
Het was heel leuk! Jan is een goede leraar.
T.N. van Klei heeft geschreven op 16 augustus 2017 om 08:05
Te samen met mijn twee kinderen hebben we bij Jan en zijn vrouw een duikclinic gevolgd.
We hebben genoten van een theorie gedeelte en de praktijk in het zwembad, dit alles op zeer professionele wijze.
Heel fijn dat de kinderen op deze manier hun eerste "duikervaring" hebben mogen beleven bij Delta Phi Diving.
Maud van den Burgh heeft geschreven op 7 augustus 2017 om 05:59
Ik heb bij Landal Rabbit Hill voor de tweede keer gedoken.
Ik heb het vorig jaar ook gedaan en vond dat zo leuk dat ik het dit jaar weer heb gedaan! Tijdens het duiken is er goede en leuke begeleiding, Ook de theorie en de uitdagingen onder water waren geweldig.
Anne-Marike Sijtsma heeft geschreven op 5 augustus 2017 om 05:26
Hallo Jan,

Voor ons gezin was het ideaal om vooraf aan de duikvakantie op Lanzarote de zwembadlessen en de theorie al in Nederland te kunnen doen. Allereerst een lekker lange voorbereiding op de vakantie en het heeft ons tijdens de vakantie nog meer flexibiliteit gegeven; nog meer "niets moet".

Ook over de duikschool en -opleiding heb je niets te veel gezegd! Ik vind het verbazingwekkend hoe Marian en Bart ,ondanks drukte , overzicht houden en voor iedereen aandacht hebben!

Het appartement voldeed boven verwachting! Qua prijs/prestatie krijgt die van ons een 9,5!
De appartementen worden soms heel creatief beschreven . Dus ik had in mijn achterhoofd al rekening gehouden met een studio met een tweepersoonsbed en een gammele slaapbank (de prijs vond ik namelijk heel schappelijk voor een appartement in het hoogseizoen).
Het appartement was ruim. Er was altijd voldoende warm water en druk op de waterleiding. Alles in het appartement was heel en functioneerde. Op één dag na werden elke dag de handdoeken vervangen en er werd schoongemaakt.

Jouw informatievoorziening was gewoon goed en qua boeking van vliegtuig, appartement, transfer en vervolg duikopleiding.

We hebben met z'n allen gewoon heerlijk kunnen genieten van de vakantie! Zonder druk om te moeten presteren en met alle mogelijkheden om plannen aan te passen naar de voorkeuren van dat moment.

Groetjes familie Sijtsma
Merel Blom heeft geschreven op 23 juli 2017 om 18:41
PADI is binnen met dank aan Jan en Eleonora.
Zeer behulpzaam en ze staan altijd voor je klaar!
Je krijgt hulp bij de theorie, en de praktijk is naast leerzaam ook erg gezellig! Bedankt voor alles!
Sarah van Boven heeft geschreven op 21 juli 2017 om 14:51
ik was op vakantie bij Landal Rabbit Hill wezen duiken het was superleuk echt iets om vaker te doen.
Lotus Meijer heeft geschreven op 20 juli 2017 om 09:48
Afgelopen maandag mijn PADI brevet Open Water Diver gehaald!!
Zonder Jan en deze duikschool was ik er waarschijnlijk nooit aan begonnen!!
Bedankt voor alles, het is altijd gezellig met jullie!
Volgend jaar op naar Lanzarote!!!
Groetjesss Lotus
Bianca en Stan heeft geschreven op 12 juli 2017 om 08:04
Afgelopen dinsdag de introductiecursus PADI bij Landal Miggelenberg gevolgd.
Eerst een duidelijke uitleg en vervolgens het zwembad in. Daar oefeningen en spelletjes gedaan.
Wat een geweldige ervaring, echt een aanrader!
Hauptmeijer heeft geschreven op 8 juli 2017 om 17:51
Het duiken in het Malkander zwembad was een hele leuke ervaring. De oefeningen waren duidelijk en met alle rust uitgelegd. Zeker een aanrader!
2 enthousiaste duikers heeft geschreven op 4 juli 2017 om 18:14
Wij zijn 2 jongens van 13 en 14 jaar en wij hebben een proefduik gemaakt in het zwembad.
Dit was een erg leuke ervaring. We hebben veel geleerd over het duiken. Door deze ervaring willen we graag een keer in de zee gaan duiken.
Heel erg bedankt!
Janny Kippersluis heeft geschreven op 3 juli 2017 om 21:53
Zondag voor het eerst een kennismaking gehad met duiken.
Ik had geen idee wat ik kon verwachten en twijfelde erg of het iets voor me zou zijn.
Na een enthousiaste en duidelijke uitleg en twee keer over de bodem van het zwembad te zijn geweest, kan ik wel zeggen dat dit heel goed het begin kan zijn van een nieuwe hobby.
Wat was dit leuk zeg!! En vooral zó rustgevend....alleen het monotone geluid van mijn ademhaling en de belletjes richting oppervlakte. Ik kwam helemaal zen weer boven.
Carin Oosterbeek heeft geschreven op 2 juli 2017 om 19:26
Vrijdagavond mijn eerste kennismaking gehad met het duiken in de Discover Scuba Diving cursus.
Superleuke ervaring! Het ging veel beter dan verwacht. mede door de rust en kalmte die Jan en Sven uitstralen. Super bedankt en als ik verder wil zal ik zeker aan jullie denken!
groetjes Carin
Joey van Otterdijk heeft geschreven op 22 juni 2017 om 17:12
Een superleuke ervaring rijker ontzettend bedankt, zeker een aanrader!
Frouke Tiemens heeft geschreven op 4 juni 2017 om 05:39
Afgelopen vrijdagavond de introductiecursus duiken van Padi gevolgd. Wat een leerzame en leuke avond.
Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd.
Sven, Jan en Eleonora bedankt voor deze bijzondere eerste kennismaking met duiken.
Dit smaakt zeker naar meer, dus de volgende stap wordt het behalen van het duikbrevet.
Sam en Rintsie heeft geschreven op 9 mei 2017 om 20:14
Wij vonden het super om eerst alles te horen over de regels en hoe de zuurstof werkt boven en onder water, en daarna was het echte duiken superleuk.
De spelletjes en opdrachten vonden we leuk om te doen.
Was bijzonder om te ademen onder water.
Petra Fliegel heeft geschreven op 8 mei 2017 om 15:19
In de winter heb ik op mijn eigen tempo de theorie PADI Open Water Diver gedaan. Jan en Eleonora bedankt voor jullie goede uitleg en geduld.
In april op Lanzarote de praktijk lessen gevolgd en mijn brevet gehaald wat mij niet meeviel.... mijn dank aan Marian voor de geduld.
Met een leuke groep mensen een hele leuke ,gezellige vakantie met mooi weer, lekker eten in een goed bungalowpark beleeft.

Jan, Eleonora en Sven en het team van Dive College Lanzarote bedankt voor al de goede zorg, ik ga zeker nog een keer mee.....
Sandra heeft geschreven op 1 mei 2017 om 21:49
Net terug van een duikvakantie naar Lanzarote georganiseerd door Jan en Eleonora. Wat een geweldige ervaring om met ons hele gezin (2 volwassenen en 2 kids (10 en 12 jaar) ons PADI Open Water te halen op dit fantastische eiland.

We zijn begonnen met onze theorie. Deze hebben wij in Nederland op ons eigen tempo gehaald. Met support en juiste uitleg van Jan en Eleonora. Top! Op Lanzarote hebben wij de praktijk behaald met behulp van Marjan en Bart van Dive College Lanzarote. Maar ook hier bleven Jan en Eleonora betrokken bij de vorderingen van onze cursus.

Allen super bedankt voor de individuele aandacht en hulp bij het behalen van ons Padi Open Water.
De duikvakantie is absoluut een aanrader voor mensen die nog hun PADI moeten halen maar ook voor de geoefende duiker.

Wij komen zeker nog een keer terug.
Sven Uri heeft geschreven op 1 mei 2017 om 14:13
Ons zoontje van 10 heeft een proefduik van een half uur gedaan.
Fantastische ervaring voor hem en zeker een aanrader.
Kris Eggink heeft geschreven op 1 mei 2017 om 09:17
Erg leuk !!
Groeten, Kris
Sam Kers heeft geschreven op 19 april 2017 om 13:32
Afgelopen vrijdagavond de introductiecursus duiken van PADI gevolgd en alles was zeer duidelijk, begrijpelijk en rustig uitgelegd.
Ik ga nu zeker over tot het halen van mijn brevet en ik kijk nu al uit naar de bijzondere onderwaterwereld.
Bedankt Jan, Eleonora en Sven voor deze ervaring en tot snel 😉
Sanne Lotte en Frans Lomeijer heeft geschreven op 26 maart 2017 om 15:32
Samen met Sanne en Lotte een proefduik gedaan.

Voor Lotte was het de eerste keer ze was een beetje zenuwachtig, maar door de ervaren instructeurs was ze daar zo vanaf en is ze op een rustige manier begeleid om een duik te wagen .

Mijn petje af voor de heren instructeurs om mijn dames van 10 en 13 jaar om een veilige manier kennis te hebben laten maken met het duiken .

Nu een week later hebben ze het er nog over .

Nogmaals bedankt namens ons drieën.
Geheim heeft geschreven op 25 maart 2017 om 14:53
Ik heb in landal miggelenberg leren duiken het was echt super van mij krijgen jullie een 10 plus xxxx veel plezier met jullie duikschool
groetjes GEHEIM HAHA OKE SRRY
Geheim heeft geschreven op 25 maart 2017 om 14:50
IK HEB OP LANDAL LEREN DUIKEN EN IK VOND HET SUPPPPPPEEEERRR IK HOU NU MIJN WERKSTUK EROVER SUPPPPPEEERRRR LEUK NATUURLIJK IK KOM ZEKERWETEN NOG EEN KEERTJE
Anne-Marieke heeft geschreven op 24 maart 2017 om 22:21
Naar aanleiding van onze ervaringen bij Delta Phi hebben we besloten om in Nederland verder te gaan met de PADI Open Water en die tijdens de vakantie op Lanzarote, samen met het team van Delta Phi, daar af te maken.

Het geeft gewoon een vertrouwd en veilig gevoel om samen met Eleonora, Jan en Sven te duiken!

Vandaag onze tweede duikles gehad, weer een prima ervaring.
Jan Kotterink heeft geschreven op 23 maart 2017 om 20:37
Een hele mooie avond gehad. Prima begeleiding en instructie op een ontspannen en professionele manier.
Nu verder werken voor een PADI certificaat!
Jan, Eleonora en Sven hartelijk dank!
Een 10!
Mark de Vries heeft geschreven op 19 maart 2017 om 18:00
Vanmiddag twee pleegdochters een proefduik laten doen bij Delta Phi in Club Pellikaan; wederom (onze kinderen waren enkele jaren geleden ook al geweest..) een groot succes!

Jan, complimenten voor je geduld en voor je rustige en duidelijke manier van instrueren. Wie weet ga ik zelf nog wel eens mee met een buitenduik; de laatste is alweer even geleden (ik duik nu vooral zonder flessen ;-)).
Rene Jonker heeft geschreven op 19 maart 2017 om 16:06
Vanmorgen een proefduik gehad, dit is zo goed bevallen dat ik me meteen voor PADI introductieprogramma 'Discover Scuba Diving' heb opgegeven.
Rick Bakker heeft geschreven op 18 maart 2017 om 11:26
Al vanaf het eerste moment had ik een goede indruk van Delta Phi. Er werd snel en vriendelijk gereageerd op onze informatie aanvraag.
Deze indruk is nu na een padi introductie avond nog eens bevestigd.

Het was een gezellige, leerzame avond met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Lotus heeft geschreven op 26 februari 2017 om 14:10
Het eerste lesje zit er intussen op, met als doel om over een tijdje mijn Open Water brevet in handen te hebben! Top mensen & super gezellig!
Ook van mij, een dikke 10!
Aidan & Kain de Ridder heeft geschreven op 24 februari 2017 om 14:09
Wij vonden het helemaal vet, ik (Aidan) ga heel snel mijn Padi halen. Of ik van opa en oma mee mag naar
Lanzarote weet ik niet.... 🙂 maar ga er zeker een x naartoe om te duiken. Als ik mijn Padi heb gehaald dan kan ik met mijn papa duiken.
Coen en Rick Koetsier heeft geschreven op 24 februari 2017 om 14:09
Een dikke 10.
Mijn broer en ik vonden het superleuk. Wie weet gaan we nog een keer duiken.
Daan heeft geschreven op 22 februari 2017 om 14:08
Ik wil een dikke 10+ geven.
Ik vond het superleuk en ik wil misschien in de zomervakantie naar de Canarische Eilanden en daar les krijgen van jullie.

Tot de volgende keer.
Groetjes Daan (10) 😉
Benthe Eijkelkamp heeft geschreven op 16 februari 2017 om 07:04
Ik heb een introductieduik gekregen, ik vond het een hele leuke ervaring.
De mensen waren erg vriendelijk en hielpen je als het je even niet lukt, ik vond het erg leuk !
Martijn heeft geschreven op 12 februari 2017 om 14:43
Super ervaring en erg vriendelijke mensen!!!
Anne-Marike Sijtsma heeft geschreven op 11 februari 2017 om 21:27
"Wanneer is de volgende duikles?" is het eerste wat onze jongens 10 en 12 jaar) vragen als de les is afgelopen! Dat zegt genoeg, lijkt mij.
"Discover Scuba Diving" is tot in detail verzorgd.
De theorie, met plaatjes en filmpjes, wordt door Jan en Eleonora, zelfs voor de jongste, begrijpelijk uit gelegd.

Daarna zijn we onder leiding van Sven en Eleonora gaan duiken. Alles ook weer perfect geregeld. Veel aandacht voor de kinderen en ruim voldoende tijd voor de wat langzame leerder (ikzelf).

Wij gaan vol enthousiasme verder met de plannen voor het vervolg van de duikopleiding en duikvakantie!
Annemieke heeft geschreven op 21 januari 2017 om 11:59
Na jaren (2005 laatste duik) niet meer gedoken te hebben toch maar besloten om een opfriscursus te doen.

Op aanraden van Jan van Delta Phi Diving het PADI ReActivate programma gevolgd. Super tof! Wat een super begeleiding van Jan Sturre.

Ik voel me weer comfortabeler met equipement en de te verrichte handelingen, kan ik straks in Australië optimaal genieten van de onderwater wereld!
Bedankt Jan!
Thomas en Marco heeft geschreven op 10 januari 2017 om 19:25
Wij vonden het een zeer informatieve en interessante introductiecursus duiken. Theorie en vooral praktijk om even echt te proeven.
De instructeur gaf rustig en goed les en zorgde de er voor dat wij ons op ons gemak voelden.
Erg leuk om zo eens te kunnen proeven aan duiken. Hartelijk dank daarvoor en wie weet gaan we verder.
Felice heeft geschreven op 10 januari 2017 om 09:25
Het was een leuke leerzame proefles! Bedankt delta PHI!
Bep van den Elzen heeft geschreven op 8 januari 2017 om 21:30
Wat een leuke ervaring. Na een vervelende duikervaring in Egypte toch maar gebruik gemaakt van deze kans.

Een halfuurtje duiktraining en ook echt alles er op en eraan.
Goede begeleiding. Kortom mijn grote vrees is weg. Ik ga nu zeker in mijn vakanties ( binnenkort Curacao) een keer in zee duiken. Hoop dat de begeleiding dan ook zo goed.

Dank aan de instructeurs.
Jan heeft geschreven op 8 januari 2017 om 17:57
Was een super ervaring, bedankt voor de leuke proef les, delta PHI. En ik denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb.
Lars Braad heeft geschreven op 8 januari 2017 om 15:51
Ik heb vanmorgen samen met een vriend de duikclinic gehad, ik ben het met de andere recensies eens dat de uitleg duidelijk en rustig was, er makkelijk te volgen, ook vond ik het duiken erg leuk.
Zeker verdere inspectie waardig.
Annoniem heeft geschreven op 8 januari 2017 om 15:48
Super netjes alles uitgelegd! Heel professioneel
Anne-Marieke Sijtsma heeft geschreven op 8 januari 2017 om 14:10
Vandaag hebben we als gezin ( man, vrouw, 2 jongens van 11 en 10) onze gratis duikclinic gehad.
Jan en Eleonora leggen je in eenvoudige bewoordingen uit wat de bedoeling is, je maakt in je eigen tempo kennis met het duiken.

Wij wilden graag "even snuffelen aan het duiken" om te kijken of een duikcursus, en later misschien een duikvakantie, iets voor ons is.

We zijn allemaal zo enthousiast geworden dat we vandaag nog "Discover Scuba Diving" gaan boeken!