Discover Scuba Diving nu ook als eLearning


Discover Scuba Diving nu ook als eLearning
Het introductieprogramma Discover Scuba Diving (DSD) is met het leuke, interactieve PADI-platform nog beter geworden. Hier volgen enkele belangrijke voordelen en kenmerken waardoor iedereen verliefd zal worden op Discover Scuba Diving eLearning.
 

In de loop der jaren zijn de hulpmiddelen bij een DSD uitgebreid en veranderd. Eerst waren het folders, toen video’s op VHS, en later DVD’s.
Op veler verzoek van PADI®-leden is de voorafgaande informatie voor deelnemers aan Discover Scuba Diving nu beschikbaar op het PADI eLearning® platform.

 

Discover Scuba Diving eLearning addresseert meerdere behoeften en functionaliteiten:
 

DSD elearning
Deelnemers die zich ruim van tevoren inschrijven hoeven niet te wachten tot de start van de cursus
Nu kunnen deelnemers als zij dat willen de theoretische kennis voor DSD vooraf thuis al opdoen. De informatie geeft weer wat in de huidige Discover Scuba Diving Participant Guide is opgenomen, en bevat ook nog foto’s, interactieve functies en geïntegreerde video. Dit bespaart tijdens de vakantie niet alleen tijd maar het maakt de deelnemers ook al voor enthousiast voordat ze naar de bestemming afreizen waar ze de DSD gaan volgen.
 

Minder praten zorgt voor een betere leerervaring
Omdat de deelnemers al voldoende bestudeerd en geleerd hebben voordat ze met de instructeur kennismaken, ligt de nadruk bij jouw interacties op het doen: oefenen van de vaardigheden, persoonlijke aandacht en locatie-specifieke kennis.
 

Digitaal “papierwerk”
Tijdens de inschrijving vullen de DSD-deelnemers alle administratieve formulieren in, inclusief het duikmedische formulier. De deelnemers ronden ook de vereiste Kennis- en Veiligheidsreview af als ze de DSD eLearning doorlopen. Er is geen papier nodig, tenzij de deelnemers een medische verklaring moeten overleggen voordat ze gaan duiken. In zo’n geval kunnen ze de duikmedische vragenlijst voor deelnemers downloaden en het formulier dat de arts moet invullen.
 

Nadruk op smartphone
Net als alle andere PADI eLearning programma’s, kan DSD eLearning op elk apparaat worden gevolgd – smartphone, tablet of computer. Maar veel deelnemers aan een DSD schrijven zich tijdens hun vakantie spontaan in, wat betekent dat ze waarschijnlijk gebruik zullen maken van hun smartphone. Om die reden is DSD eLearning voor smartphones als primair platform ontwikkeld.
 

Geïnteresseerd in hoe wij en wanneer wij het introductieprogramma Discover Scuba Diving verzorgen?…hier lees je meer.
 

Dit bericht is geplaatst op 14 maart 2022.

Reacties zijn gesloten.