Duikvakantie oktober 2023 Marsa Alam in Egypte


Duikvakantie oktober 2023 Marsa Alam in Egypte
Op veler verzoek organiseren wij in oktober 2023 een 8-daagse (groeps)duikvakantie naar Marsa Alam in Egypte,…wij nodigen je graag uit om aan te sluiten.
 

Deze reis is van Dinsdag 31 oktober t/m Dinsdag 7 november 2023.
 

Een reële prijsindicatie is ca. € 1600 per persoon, dit is inclusief:
– retourvlucht Amsterdam <> Marsa Alam, tranfers.
– 7 nachten verblijf op basis van All-Inclusive (uitgaande van 2 persoonsbezetting per kamer).
– 6 duikenpakket in het huisrif inclusief huur duiktrusting.
– visum en andere kleine toeslagen.

Duiken in Egypte
Duiken in Egypte staat bij duikers hoog aangeschreven, de Rode Zee met haar prachtige koraaltuinen en vissen moet je als duiker gezien hebben vinden wij.
 

Maak een rustige duik in het huisrif “Temple Dive” of “Coraya Bay” en geniet van prachtig begroeide riffen of ga mee met een dagexcursie naar het bekende “Elphinstone”,…erg mooie duikstekken.
Je maakt grote kans op het zien van murene’s, trevally’s, pijlstaartroggen, schildpadden, manta’s, tonijnen, napoleon’s, barracuda’s, rifhaaien, hamerhaaien en hopelijk ook Dolfijnen!
 

Wij hebben 2 prachtige luxe 5* resorts op het oog, JAZ GRAND MARSA en JAZ SOLAYA, duiken doen we bij SCUBA WORLD DIVERS of CORAYA DIVERS.
 

Het minimum aantal deelnemers is 8, het maximaal aantal deelnemers is 20 en de sluitingsdatum hebben wij gesteld op 1 februari 2023.
 

Geïnteresseerd?….
Voordat wij offertes kunnen uitbrengen willen wij eerst inventariseren hoeveel deelnemers er te verwachten zijn, ben je geïnteresseerd of heb je vragen laat het ons dan snel weten want wij verwachten veel reacties.
 

(Aantal geïnteresseerde tot nu toe: 20)

Dit bericht is geplaatst op 7 november 2022.

Reacties zijn gesloten.