‘End of Season 2022’


“Bussloo in de zon,…met Mark en Manon”
Deze week hebben wij in Bussloo het buitenwaterseizoen afgesloten met Mark en Manon.
In 4 weken tijd hebben zij (als laatste in de rij) succesvol de duikopleiding doorlopen en konden wij ze het brevet ‘PADI Open Water Diver’ uitreiken.
 

Enkele weken terug hebben wij ook Rene hiermee gefeliciteerd.
 

DiveWorld, TODI, Bussloo,…het was leuk
De beschutwaterduiken deden wij bij DiveWorld in Enschede, voor de openwaterduiken gingen wij naar Bussloo maar af en toe ook naar TODI in België.


Worden wij slecht in ons trucje of…
Opvallend dit seizoen was dat wij gedurende de opleiding slechts enkele duikers konden betrappen op het onbewaakt laten staan van hun duikfles en zo dus weinig biertjes hebben verdiend,…worden wij slecht in ons trucje of worden de duikers steeds scherper?
 

Al met al was ook 2022 weer een leuk seizoen waarin wij weer aan veel deelnemers een PADI duikbrevet hebben mogen uitreiken, zowel hier in Nederland alsook op Lanzarote.
Wij bedanken iedereen nogmaals voor het vertrouwen en wensen ze veel duikplezier!
 

Gebruik de komende wintermaanden
Nu wij het buitenwaterseizoen hebben afgesloten betekent niet dat je niet kunt duiken, gebruik de koude wintermaanden om bv. je Nitrox brevet te halen of ga (weer) eens met ons mee naar TODI, zo kun je je duikvaardigheden op een leuke manier op peil houden.
 

Wij organiseren ook snel weer een excursie naar het AMC in Amsterdam, waar we de afdeling ‘Hyperbare Geneeskunde’ bezoeken en ook de decompressietank ingaan. Meld je alvast aan want vol=vol.
 

En natuurlijk gaan onze introductieprogramma’s ‘s winters gewoon door, wist je dat wij daar ook kadobonnen voor hebben?
 

Haal ‘je PADI’
Wil jij ook die fascinerende onderwaterwereld ontdekken en een PADI duikopleiding gaan volgen, hier in Nederland of op een mooi tropisch eiland?…wij bieden het je allemaal, kies wat het beste bij jou past!
 

Het ideale traject hier in Nederland is rond februari/maart te starten met de theorie en de zwembadsessie ‘s, dan loopt dat mooi over in de lente en kunnen we het rond juni/juli afmaken met de 4 buitenwaterduiken. Meer informatie lees je hier: ‘PADI Open Water Diver’.

Dit bericht is geplaatst op 9 oktober 2022.

Reacties zijn gesloten.