Terugblik groepsreis Egypte November 2023

Fantastisch!
In november 2023 waren we met een groep van 11 duikers duiken in Marsa Alam – Egypte, het was een heerlijke vakantie!
We verbleven in Marsa Alam, in Hotel Jaz Solaya, het duikcentrum waarbij gedoken werd was Coraya Divers, iedereen was vol lof over beide.
 

Helaas hebben sommige kennisgemaakt met ‘de vloek van de farao’ maar dat duurt vaak niet langer dan 1 dag.
Ook hebben de meeste voor het eerst persoonlijk kennisgemaakt met de Clownfish (Nemo), de Lionfish en Crocodilefish, allemaal erg bijzondere kennismakingen.Enkele reacties:…
 

“Het was FANTASTISCH!
Het duiken mooi, de accommodatie en het personeel daar echt dikke 10. Vriendelijk, behulpzaam, zorgzaam en gezellig. We zijn in de watten gelegd. Zeker voor herhaling vatbaar.”
 

“De Rode zee was prachtig. Ik was vooral blij als ik de Clownfish zag. Het hotel was fijn en de bediening erg aardig. En de duikschool, geen PADI, was goed georganiseerd. Kortom het was super.”
 

“Het was een geweldige week. Nog handig om te weten de duikschool naast het hotel was geweldig. Zo behulpzaam en professioneel. Echt heel fijn dat we daar een kluis hadden en onze spullen konden achterlaten.”
 

“Het resort Solaya en de duikschool waren goed gekozen voor een geweldig verblijf. Alle dagen hebben we met elkaar gegeten zover dat mogelijk was en kwamen we elkaar wel tegen bij het ontbijt of rond de zwembaden om te relaxen en wat kleur op te doen.”
 

“Wij hebben een heerlijke week gehad! Brian heeft één dag niet gedoken omdat hij niet lekker was, maar toch nog tien duiken kunnen maken.
Wij waren aangenaam verrast door Egypte, hoe mooi het onderwater is. Prachtige dingen gezien.
Het resort was ook fijn, super lief personeel overal, eten/drinken prima. De WiFi kan beter.
Coraya Divers ook prima. Ze hebben alles goed voor elkaar, gestructureerd en duidelijk. Grondige check op brevetten ed. Logistiek ook top geregeld. Duurde even voordat e.e.a. liep met zo’n grote groep, maar eenmaal op gang liep het goed. Het was fijn dat ieder kon doen wat ‘ie wilde. Alleen of met de groep, veel duiken of weinig, alles kon.”

Dit bericht is geplaatst op 13 november 2023.

Reacties zijn gesloten.